promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghökkentő utolsó üzenetet kapott Majka, miután távozott a TV2-től, itt a teljes szöveg
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nap egyik legfontosabb híre körül forr a kis világ.

Ez a reggel más volt, mint a többi a hírek szerelmeseinek, hiszen fontos bejelentések érkeztek, amelyek a TV2-t és az RTL-t is érintik a jövőben, az történik, hogy igazából egészen megváltozhat majd a napi rutinunk. Majkáról a délelőtt és a reggel találkozási pontjánál jött a hír, hogy otthagyja a TV2-t, és átigazol majd az RTL-hez. Majka tehát visszatér oda, ahol korábban minden kezdődött, valószínűleg számtalan szenzációs és feledhetetlen élmény köti őt a régi és új helyéhez, ám a nézőknek mindenképpen furcsa lesz majd ez a váltás.

Majkát amúgy az elmúlt időszakban a tévénézők a Sztárban sztár leszek! című műsor szűrijében láthatták Tóth Gabi, Köllő Babett és Pápai Joci társaságában. A kvartett pedig igazán feledhetetlen perceket okozott a nézőknek az elmúlt hónapokban, míg a show tartott.

Sokan biztos, hogy sajnálják ezt a döntést, és nagyon sok embert váratlanul ért a hír, ám az biztos, hogy a rajongók nem maradnak majd Majka nélkül a tévében sem. Majka amúgy a posztjában arról ír, hogy nem volt könnyű döntés, ám 16 év után új kalandokat keres a kereskedelmi televíziózásban. A Teljes posztot IDE kattintva is elolvashatjátok.

Amúgy a mai nap folyamán történt több bejelentés is a magyar médiában, így többek között az RTL elbúcsúztatta Szabó Zsófit és Miller Dávidot is. Tehát ez egy nagyon forgalmas nap volt azok számára, akik követik, hogy mi történik a magyar médiában.

Majka bejegyzéséhez amúgy nagyon sok komment érkezett, többen azt is megjegyezték, hogy már érezték azt a Sztárban sztár leszek! műsor végén is, hogy egy kicsit már búcsúzásszaga van a beszédének. Sokan pedig már azt is találgatták, hogy mely műsorokban fog feltűnni Majka.

De a legjobb búcsúüzenet valószínűleg Till Attilától érkezett, aki a tőle megszokott óriási pozitív hozzáállással köszönt el Majkától az utolsó üzenetében.

Mint írta:

"Nagyon fogsz hiányozni!!!! De majd nyomjuk tovább privátban! nem akarok a saját ellenségünk lenni nézettségben, de a legnagyobb szeretettel és óriás barátsággal azt mindom: sok sikert babyboy!!!!"

Amúgy korábban a Nemazasrác nevű YouTube-csatorna egy hosszabb videóban mutatta be, hogy hol tartanak most a Való Világ első évadának szereplői:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás