promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka otthagyta a TV2-t, megdöbbentő okból megy vissza az RTL-hez
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka elárulta, miért megy vissza hirtelen az RTL-hez.

Az RTL épphogy elbúcsúztatta Szabó Zsófit és Miller Dávidot, máris újabb bejelentést tettek, mégpedig azt, hogy Majka 16 év után visszatér hozzájuk. A rapper-előadó tehát hirtelen otthagyja a TV2-t, és ahhoz a csatornához megy vissza, ahol minden elkezdődött. Majkát a nézők már 2024 második felében, új szerepben láthatják az RTL képernyőjén, tehát addig biztos, hogy láthatjuk még a TV2 kiemelt produkcióiban; mint például a Zsákbamacska új adásaiban, amibe már egy ideje toborozzák a játékosokat.

Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese nagyon örül, hogy Majka ennyi év után visszatér az RTL-hez.

„Joggal nevezhetjük az anyacsatornájának, hiszen ismertsége és műsorvezetői karrierjének indulása is hozzánk kötődik. Többet egyelőre nem árulhatok el, de izgalmas műsorokban fog visszatérni az RTL képernyőjén, ami nem csak a nézőinknek, de Majkának is újdonságot jelent majd”

Nem kellett sokat várni Majka megszólalására sem, a TV2 műsorvezetője a közösségi oldalán mondott köszönetet eddigi munkahelyének; nem tagadta, hogy az elmúlt időszak nem volt egy könnyű menet a számára, egyúttal azt sem tartja kizártnak, hogy az RTL-től fog majd nyugdíjba menni.

„16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érzem magam. 21 évvel ezelőtt innen indultam el a Való Világból a való világba, és ha jól számolom az életkorom, még az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba”

Ez azt jelenti, hogy Majka már biztos nem lesz ott a TV2 Sztárban sztár leszek következő évadjában. A csatorna lassan elkezdhet gondolkodni azon, hogy kit ültessenek majd a helyére.

Az RTL az elmúlt időszakban jelentős lépéseket tett azért, hogy a megváltozott magyar piaci körülmények között és a digitális versenytársak által teremtett kihívásoknak meg tudjon felelni. Innovatív és rendkívül sikeres, új és megújult műsorokat indított, mint például Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban, a Lego Masters vagy a Sztárbox. Belépett a streaming szolgáltatási piacra, ahol olyan címekkel, mint A Király, Mellékhatás, Gólkirályság vagy a Valami Amerika sorozatok felveszi a versenyt a globális szereplőkkel is.

Ebbe a sorba illeszkedik, hogy 2024-ben Majka, hazánk egyik legsikeresebb tévés személyisége is csatlakozik a csatorna vezető képernyős személyiségeihez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás