promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fény derült a TV2 tervére: visszatér a híres vetélkedő, ami lenyomta az összes magyar csatorna műsorát
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lebukott a TV2, most kiderült, mit terveznek.

A TV2 nemrég a Big Picutre nevű konferencián jelentette be, hogy milyen műsorokat tervez képernyőre tűzni a 2024-es évben. A csatorna nagyon sok kiemelt és közönségkedvenc produkcióból rendelt be új évadot, többek között a Séfek séféből, a Farm VIP-ből, a Mutasd a hangod-ból, és a Hazatalálsz című sorozatból.

A Zsákbamacska című vetélkedőt eredetileg az MTV-n láthattuk először Magyarországon - akkor még Rózsa György vezette. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója még 2022 nyarán jelentette be, hogy 2023-ban visszatér a legendás műsor, amit ezúttal Majka, Pápai Joci, és Pap Dorci vezet.

A második évad 2023. március 12-én indult egy a Sztárban Sztár közben sugárzott különkiadással. A 25 rendes epizód mellett készült 6 speciális adás is Rózsa György műsorvezetésével. A Zsákbamacska tökéletesen töltötte ki az űrt, amíg a közönségkedvenc Szerencsekerék nem volt képernyőn, Majkáék is százezreket ültettek a televízió elé minden hétköznap este, tehát nem volt kérdés, hogy a TV2 valamikor újabb részeket fog berendelni a műsorból.

A minap közzétettek az egyik castingos csoportban a Facebook-on, hogy már lehet jelentkezni a Zsákbamacska 3. évadjába.

Ugyan részleteket nem osztottak meg a castingosok, de ha most kezdik el reklámozni a jelentkezést, akkor azt jelenti, hogy nagyjából ugyanakkor várhatók az új adások, mint ebben az évben; de akár még korábban is. A Zsákbamacska adásait talán még ebben az évben felveszik, és mivel nincs hír róla, hogy a Szerencsekerék is új évadot kapna, könnyen lehet, hogy ezúttal nem kell márciusig várni a híres vetélkedő visszatérésére, hanem már év elején újra képernyőn lehet. Az azonban biztos, hogy valamikor 2024 első felében esedékes a Zsákbamacska 3. évadja.

A műsorvezetőknél biztos, hogy nem lesz változás, de azt a Big Picture-n nem közölték, hogy Pap Dorci is visszatér-e a következő évadban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás