promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drámai pillanatokkal volt tele a Zsákbamacska, Majka sajnálhatja, hogy ezt már nem látta
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 Rózsa György játékosa nagyot kockáztatott, de végül nem hagyta magát befolyásolni. 

A nézőktől még Rózsa György köszönt el tegnap este, de a Zsákbamacska korábbi adásaiban Majka és Pápai Joci vitte a prímet. A reakciók megoszlanak azzal kapcsolatban, hogy kinek a műsorvezetési stílusa jön be jobban a közönségnek, eddig inkább Majkáék felé húz a mérleg nyelve. Péntekig még látható lesz a Zsákbamacska a TV2-n, a veterán tévés, Rózsa György vezetésével.

Számos csodabogár és érdekes karakter vendégeskedik a játékokban, tegnap például egy romantikus kalóz is volt a nyerni vágyók között. "Rába" elmesélte azt a nem mindennapi történetet is, hogyan hódította meg a feleségét. 

"Tudtam, hogy szereti a romantikus pasikat, így rózsával a számban letérdeltem egy buszmegállóban, csak annyi időm volt meghódítani. De megérte, azóta is nagy a szerelem"

-mesélte a Rába nevű "kalóz". A romantikus történetről meg is nézheted a videót:

De más izgalmas kaland is történt a tegnapi adásban. Rózsa Gyuri bácsi ismét udvarolni próbált egy szőke hölgynek, aki szépségkirálynőként vonult be a műsorba, de udvarlása ezúttal sem járt sikerrel. Volt viszont egy játékos, aki cowboy jelmezben játszott és óriásit kockáztatott. Végig ragaszkodott ahhoz, hogy a pénztárcát válassza a bőrönd és a táska közül, végül a felajánlott bitóztos 100 000forintot sem fogadta el, de nem járt rosszul összességében, mert 300 000 forinttal távozott a pénztárcában rejlő nyereménynek köszönhetően. Rózsa Györgytől meg is kapta a "cowboy", hogy

"Igen makacs ember maga"

-mert az egész stúdió a pénztárca ellen volt, mégis ragaszkodott hozzá a férfi. 

A Zsákbamacskában látható volt még egy táli öltözetbe öltözött fiatal nő is, aki vehemensen kijelentette, hogy nagyon szeret játszani és kockáztatni is, így ő semmitől sem fél a műsorban. Ahogy eddig is, úgy még a hét többi napján is valócsi csodabogarak érkeznek a Zsákbamacska stúdiójába, érdemes lesz néni a végjátékig. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás