promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még a Zsákbamacskánál is jobban utálják Győzike új műsorát az emberek
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Győző egy új műsorral támadta be hétfőn a TV2-n csak szenvedő, Majka fémjelezte Zsákbamacskát.

Már több, mint két évtizede a magyar bulvár és szórakoztató trash álló csillaga az egykori rapper, Gáspár Győző. Az ország Győzikéje egykor a Romantic frontembereként robbant be a köztudatba, majd egy celeb Big Brother néhány napja alatt lopta be magát végleg a tévénézők szívébe. Majd jött az RTL-en a Győzike Show, a Gáspár család drámáit és boldog pillanatait hétről hétre rekordnézettséggel mutogatta a csatorna.

Győzikével a népszerűsége csúcsán konkrétan bármit el lehetett adni, főleg, ha magánéleti válságával vagy egészségügyi állapotával volt az kapcsolatos. Nem is beszélve az adóügyi gondjaival kapcsolatban. A napilapok és heti magazinok lubickoltak, ha az egykori hentessel készíthettek interjút, vagy elsőként számolhattak bal-, vagy félrelépéseiről. A néha lidércnyomásra emlékeztető életet élő énekes jövőre már 50 éves lesz, ám látszólag boldog családi élete, és feltehetően nagy magánvagyona a jelek szerint nem elégíti ki.

Ugyanis Győző a fejébe vette, hogy tehetségkutatásba kezd. Sajnos vagy sem, erre nem voltak vevők a nagy magyar kereskedelmi csatornák. Legalábbis egyelőre. Gáspár úr új műsorát most a Dikh TV nevű szórakoztató adó vette meg. A Legyél szerencsés felépítése, de talán még a fényképezése is tökéletesen megidézi az egykori Győzike Show-t mind szellemiségben, mind minőségben. Hősünk a fejébe vette, hogy egyfajta tehetségkutatást végez országszerte.

Kicsit reklámgyanús a dolog, de az egyik vidéki kolbászüzem termékeit akarja most felfuttatni. Nem kívánunk sokat spoilerezni, de Győzike a világ legnagyobb városaiba akarja eljuttatni a hentes-termékeket, mégpedig egy népi asszonykórus segítségével. Trash a javából, főleg, hogy már az elején leszögezi a főszereplő, hogy a továbbiakban (már sokadjára) civilként szeretne immár bizonyítani. Vajon most sikerülhet, és menni fog mások felemelése?

A nézők véleményei aligha meglepően roppant lesújtóak a premiert követően a Facebookon:

„Eladom a tévémet! Megint minek ilyen műsor? Gondolom vannak akik majd nézik a szappanoperát.”

„Megérett a világ a pusztulásra.”

„Köszönöm, ebből az értékből nem kérek. Ennél már úgy sincs lejjebb. Népbutítás.”

„Inkább a Zsákbamacskát kellene nézni? Az is ugyanolyan sz*r.”

Győzike új műsora minden hétfőn megtekinthető a Dikh TV-n. A teljes adás megtekinthető a YouTube-on ITT.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás