promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Berki Mazsi és Gáspár Győző titokban összejöttek? Győzike kegyetlenül ledobta a bulvárbombát
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Győző a közösségi oldalán árulta el a botrányos igazságot.

Berki Krisztián tavaly bekövetkezett, tragikusan hirtelen halála után pár héttel igazi közutálat zúdult az özvegyére, Berki Mazsira, mivel sokak szerint egyáltalán nem megfelelően gyászolta egykori férjét. A híresség azóta állítólag újra megtalálta a szerelmet, de már nem igazán szeretne beszélni a magánéletéről – úgy tűnik, hogy megunta azt, hogy bármit is tesz, vagy mond, azt a legtöbben kiforgatják.

Persze még így is folyamatosan spekulálnak az emberek Berki Mazsi magánéletéről, titokzatos párjáról is folyamatosan jönnek állítólagos információk. Most viszont olyasmi történt, amire tényleg senki sem számított, ugyanis egy olyan ember vallott nyilvánosan szerelmet Berki Krisztián özvegyének, akiről sose hittük volna – főleg, mivel elvileg boldog házasságban él a szintén ismert feleségével.

Gáspár Győző, azaz Győzike pár Insta Storyval dobta le Magyarországra az év eddigi legnagyobb bulvárbombáját, ugyanis kirakott több közös képet is Berki Mazsival, és azt írta a felvételekhez egy szívecske kíséretében, hogy „Szeretlek Berki Mazsi” – mondani sem kell, hogy ezzel hatalmas port kavart, mindenkit váratlanul ért a dolog.

Persze minden bizonnyal nem szerelemről van szó, nem jöttek össze titokban, hiszen Gáspár Győző már jó sok ideje együtt van Gáspár Beával, akivel ugyan megvoltak a maguk gondjaik, de mindig kitartottak egymás mellett – szóval jó eséllyel csupán azt akarta jelezni Győzike, hogy kedveli Berki Mazsit, aki a képeken amúgy beint a kamerának, vagyis az is könnyen lehet, hogy direkt viccelték meg az egész országot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás