promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Győző beismerte: van két fia
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Győzike kamerák előtt vallotta be.

Hihetetlenül sikeres évet zárhatott a ValMar, vagyis Valkusz Milán és Marics Peti duója, ugyanis jelenleg a hazai zenei lista élén állnak, ráadásul több fellépésük volt, mint eddig bármikor. December 27-én a BOK csarnokban léptek, ahol több ezer rajongó tombolt és énekelt velük, de azért jutott idejük arra is, hogy a Tények Plusz kamerája előtt értékeljék a 2022-es évüket.

Marics Peti és Valkusz Milán az Ázsia Expressz idei évadában is játszottak, és bár elég megterhelő volt számukra ez a kaland, elmondásuk szerint még erősebbé kovácsolta a barátságukat.

„Minket ez összekovácsolt. Ez egy poén volt, egy kaland volt. Együtt éltük át, együtt sírtunk, nevettünk, hülyéskedtünk”

- emlékezett vissza Milán.

Nemsokára viszont a fiúknak el kell válniuk, hiszen Marics Petit az a megtiszteltetés érte, hogy széket kapott a Sztárban Sztár zsűrijében, ráadásul szerelmével, Tóth Andival együtt. Peti korábban versenyzőként szerepelt a produkcióban, és bár nagy álma volt, hogy zsűritag lehessen, nem gondolta volna, hogy meg is fog valósulni.

„Nekem ez egy nagyon nagy megtiszteltetés, hogy a Sztárban Sztár zsűrijében is helyet foglalhatok most, és nekem ez egy nagyon nagy álmom volt, és ez is nagyon hamar teljesült be. Mert ugye az előzőben szerepeltem, és eljuttunk odáig, hogy most megkértek, hogy mi lenne, ha ott okoskodnék is egy kicsit. Örülök neki, biztos, hogy nagy falat lesz, remélem, hogy meg fogom ugrani ezt, és nem úgy lesznek a nézők, hogy mit keres ott ez a hülyegyerek, hanem ők is élvezni fogják”

- mondta Peti.

A ValMart új barátjuk, Gáspár Győző is meglepte a koncert előtt, aki nem győzte dicsérni a fiúkat. Ráadásul egy nagy beismerést is tett, hiszen úgy érzi, hogy olyan szoros barátságot kötött velük az Ázsia Expresszben, hogy általuk lett két fia is.

„Van két fiam, Péter és Milán, meg van két lányom, Evelin és Virág”

- mondta Győzike, aki maga is a BOK színpadán lépett fel saját együttesével, a Romantic-kal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás