promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az év bejelentése: Tóth Andi váratlan lépésre szánta el magát Marics Petivel
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi és Marics Peti rajongói egészen biztosan örülni fognak a bejelentésnek.

A TV2 pár órája közölte, hogy a Sztárban Sztár 9. évadában bővül a zsűripult, méghozzá öt főre. A TV2 programigazgatója interjút adott az Indexnek, ahol nyilatkozott a jelenleg futó műsorokról is, így szóba jött Magyarország egyik kedvenc átalakulós produkciója is.

Nagy változásokat közölt a népszerű műsorral kapcsolatban: Makranczi Zalánnak búcsút intenek, helyére pedig két új zsűri érkezik Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Papp Szabi mellé. 

Jön a Sztárban Sztár is. Gondolunk a múltra, és gondolunk az új generációra is. Jövőre öt híresség lesz a Sztárban Sztár legújabb évadának zsűrijében: Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Papp Szabi hármasához csatlakozik Tóth Andi és Marics Péter is"

- nyilatkozott a lapnak Fischer. 

[[fb]]

A nagy nyilvánosság előtt Tóth Andi és Marics Peti eddig nem sűrűn mutatkoztak, mindketten élik a saját életüket, szerepelnek a kis műsoraikban és építik a karrierjüket. Petinek felfelé ível a zenei pályája a VALMAR produkcióval, Andi viszont mostanában inkább botrányaival és Instagramos megnyilvánulásaival hívja fel magára a figyelmet, így rá biztosan ráfér egy izgalmasabb projekt.

A zsűri mind az öt karaktere különbözőnek tűnik első blikkre, így szórakoztatónak ígérkezik a Sztárban Sztár következő évada, amelyet joggal várhatnak magyar tévénézők milliói. Külön pikantériája a gerlepárnak, hogy pont a műsor előző évadában énekeltek együtt egy közös duettet, ahol a felkészülés alatt fokozatosan egyre közelebb kerültek egymáshoz. 

Az énekespárt már ott is sokan biztatták, hogy szépen mutatnak együtt, és végül több is lett köztük, mint munkakapcsolat. Ha nosztalgiáznál egyet, tekintsd meg a produkciójukat! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás