promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggódnak a rajongók Tóth Andiért – sokak szerint ijesztően néz ki az énekesnő
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nemrég tért vissza a digitális detoxról Tóth Andi, és amint az annak a rendje, új képet is posztolt, amelyen csontsoványnak tűnik. 

A fiatal énekesnő ezúttal a hasvillantós pólót vett fel, amelyet meg is mutatott követőinek, azzal együtt a kivillanó testrészt is. Bár Andi mindig jó formában volt, az új képen, mintha a szokásosnál is vékonyabb lenne. 

Az énekesnő egyébként nem rég tért vissza a digitális detoxról, ugyanis nagyjából egyhónapos szünetet tartott, miután elég sok botrány alakult ki körülötte, illetve ő is nehezen viselte a rosszandulatú megjegyzéseket. Mostanában azonban egészen aktív lett a közösségi oldalain, ugyanis az elmúlt néhány napban több képpel is jelentkezett, az egyiken szerelmével Marics Petivel pózol karácsonyi hangulatban, legutóbb pedig egy próbafülkében fotózkodott. 

Igaz, Andi mindig jó formában volt, most azonban aggodalomra adhat okot a vékonysága. A képen egy rövid felsőt visel, így sok dolgot nem hagyott a fantáziánkra ezúttal sem. A képet ide kattintva tudjátok megnézni, amit a 24 órán keresztül elérhető Instagram sztorijába töltött fel. A kommentelők alaposan megoszlanak interneten: néhányan úgy vannak vele, hogy Tóth Andinak nagyon jól áll ez a vékony alak, de akadnak olyanok is, akik azt írták az egyik csoportban, hogy túl drasztikus az énekesnőnél ez a fogyás.

Korábban a Promotions is beszámolt róla, hogy az énekesnő december 9-én hagyott fel a némasággal, amikor egy kuponkódot ajánljon a rajongói figyelmébe.

Illetve arról is beszámoltunk, hogy fellépett a Dancing with the Stars-ban, ahol a fellépésével teljesen ellopta volna a show-t, ha Gabriela Spanic nem villant mellbimbót. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás