promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leleplező videó került ki Marics Petiről, most már az egész ország tudja róla
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Marics Peti magyarázatot adott a dologra.

Tóth Andival az elmúlt hónapokban talán többet is foglalkozott a sajtó és az internet népe, mint ami ténylegesen egészséges lett volna. A végére a magyar énekesnő már teljesen kikelve magából küldte el a negatív hozzászólókat és kritizálóit melegebb éghajlatra, majd egyszer csak eltűnt a közösségi médiából. A napokban kezdett el újra posztolni.

Viszont, amíg ő eltűnt a lassan szétszedő nyilvánosság elől, addig Marics Peti állandó jelenléttel és támogatással ott volt a lány mellett. Az igen népszerű énekes 3 évvel idősebb szerelménél, 26 éves, de meglepően erős támasz tud lenni Andinak.

Az egyik igen ismert szórakozóhely, az Akvárium klub a hivatalos TikTok-oldalukon rövid videókat készítenek a náluk fellépő zenészekkel. Legutoljára Valkusz Milánt és Marics Petit kérdezték meg az egyik dalszövegük kapcsán, hogy mégis miért és kinek is íródott. A számot nem hiszem, hogy be kell mutatni, mert valahol biztos belefutottunk már, akár ismerjük a srácokat, akár nem.

„Aztán mint Nicole Scherzinger
Sportkocsi tele benzinnel
Padlógázzal rúgja el
Úgy, mintha soha többé
Nem jönne el a holnap”

Milán itt csak a háttérben mosolygott, és egyből átadta a szót zenésztársának és barátjának, aki nevetve és kisfiús, de teljesen szerelmesen válaszolt arra, hogy ez a dalszöveg mit is jelent a számára. S bár egyszer sem mondta ki Andi nevét, csupán úgy hivatkozott rá, hogy a párkapcsolata, mégis mindenki tudja kiről van szó.

„Ez nyilvánvalóan nekem a párkapcsolatomra volt egy reflektáció. Ugyanis szerintem nagyon bomba a csajszi és így Nicole Scherzinger, nekem ő kiskoromban egy nagyon nagy crushom volt, és most ő a nagy crushom”

Milán a háttérben azért gyorsan kijavította azt a rosszul használt reflektáció kifejezést, de összességében a fiúk hozták a megszokott komoly, de mégis humoros oldalukat, amit sokan az Ázsia Expresszben már megszokhattak tőlük. Viszont talán az ilyenekből is látszik - mert azért ez a párkapcsolat nem mindenkinek nyerte el a tetszését -, hogy nincs vele semmi gond, és a fiatalok hosszútávra terveznek együtt lenni: mármint Andi és Peti.

 De beszéljen maga a videó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás