promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi rájött, miért igázza le mindig a bulvármédia, de megérkezett a nagy bejelentése is Berki Krisztiánról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi jól érzi magát a bőrében, és rájött arra is, hogy miért támadja mindig a bulvármédia.

Egész Magyarország ledöbbent, amikor tavaly tavasszal bejelentették Berki Krisztián halálhírét, aki mindössze 41 évesen hagyott hátra mindent. Budapesti Rendőrfőkapitányság a nyomozás során rögtön ki is zárta az idegenkezűséget, és később lelepleződött, hogy a magyar híresség halálát hirtelen szívmegállás okozta.

Berki Krisztián karrierje a büntetőfékezéses eset után kezdett el végleg szétesni, de influenszerként ettől még talpon maradt. A kapcsolatát később el is kezdte rendbe tenni Berki Mazsival a halála előtt, látszólag sikeresen. A celeb ugyebár két gyereket hagyott hátra.

Berki Mazsira elég sokan kiakadtak, mert úgy igyekezett túllendülni a tragédián, hogy egy új kapcsolatba menekült. Emiatt szintén gyakran szerepel a címlapokon, ráadásul rengeteg támadást is kap a kommentelőktől.

Nem olyan rég Berki Mazsi és kislánya, Emma Zanzibárra utaztak, és velük tartott az üzletember szerelme, valamint az ő gyermeke. Felröppentek pletykák, hogy Mazsi és Zoltán szakítottak, de ezek alaptalanok voltak. Ez amiatt is lehetett, mert igyekeznek alaposan elrejteni a kapcsolatukat a nyilvánosság elől.

A celeb nem olyan rég a 24 órán keresztül elérhető Instagram történetében mesélt arról, hogy az újság elég sok esetben igyekszik őt rossz színben feltüntetni, és rá is jött, hogy ez miért van:

„Az újság sokszor próbál úgy feltüntetni, hogy az emberek ki vannak rám akadva. Szeretik kiragadni a negatív és rossz kommenteket, mert hát ez az érdekes. Ha a jót írnák meg, és a szépet, az nem lenne annyira érdekes. Viszont ami polgárpukkasztó, az mindenképpen kattintásvadász”

- mondta Berki Krisztián özvegye, aki aztán meg is tette a bejelentést, hogy a temetőben járt a sírkövessel, szóval nemsokára kiderül, hogy a néhai férje milyen végső nyughelyet kap.

Mazsi hozzátette, hogy a jövőben sem szeretne nyilatkozni ebben a témában.

106659
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás