promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszólalt Szabó Zsófi, valójában ezért távozik az RTL-től
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi távozik az RTL-től.

Megdöbbentő bejelentés hangzott el az RTL-en futó Reggeli című műsor pénteki adásában. Szabó Zsófi távozik a csatornától. Nem telt bele sok időbe, utána rögtön arról kezdtek el kombinálni a közösségi médiában, hogy biztos kirúgták a csinos műsorvezetőt.

Szabó Zsófi 2014-ben bukkant fel először az RTL-en, amikor játékos volt a Celeb vagyok, ments ki innen! akkori évadjában. Ezután megkapta első műsorvezetői munkáját a csatornánál, ő lett az X-Faktort levezető műsor, az After X házigazdája. Később olyan produkciókban tűnt még fel, mint a Gyertek át, a Nyerő Páros, A Konyhafőnök VIP, a Szenzációs Négyes, és az Activity, míg műsorvezetőként a Story Extra, a Playback Párbaj, a Toplista, és a Reggeli fűződik a nevéhez, míg az Álarcos énekesben nyomozó volt.

Zsófi 2019 óta volt a Reggeli házigazdája, azonban december 22-én reggel közölte, hogy távozik a műsorból. De nem ő az egyetlen, akinek ez volt az utolsó napja a műsorban: Miller Dávid is búcsúzott.

Az énekes-színész a jelenleg is futó Éden Hotel mellett két évadon át az X-Faktor műsorvezetőjeként lopta be magát a nézők szívébe. Az elmúlt négy évben a Reggeli című műsor egyik házigazdájaként is láthatták a nézők, azonban ettől a feladattól 2023 év végével elbúcsúzik, a csatornánál azonban jövőre más kihívások még várnak rá.

Miller Dávid tehát marad az RTL-nél, de mi a helyzet Szabó Zsófival?

A csinos műsorvezető elérkezettnek látta az időt, hogy több év után váltson és új feladatok, kihívások elé nézzen. Az RTL és a Reggeli szerkesztősége tudomásul vette döntését, tehát szó nincs arról, hogy valóban kirúgták volna őt. Hozzá kell tenni, hogy korábban Sváby Andrásról is mindenki azt hitte, hogy felmondott a TV2-nél, aztán most nemrég kiderült, hogy valójában őt is kirúgták.

Az RTL a Reggeli pénteki adása után kiadott egy közleményt, amiben azt írták, hogy a műsor csapatának esetleges bővüléséről a későbbiekben tájékoztatják a nézőket és a sajtó képviselőit.

„Hálásan köszönjük Szabó Zsófi és Miller Dávid munkáját, hozzáállását és azt a rengeteg felejthetetlen élményt, amivel mindketten hozzájárultak az évek alatt elért közös eredményekhez! További sok sikert kívánunk a Reggelin kívüli karrierjükhöz. Szereplésükre a műsor szerkesztői továbbra is számítanak, immár nem műsorvezetőként, hanem vendégként”

- írta a kiadott közleményében az RTL.

A váltás miértjeiről és az érzéseikről Szabó Zsófi és Miller Dávid az rtl.hu-n külön-külön nyilatkoztak; Zsófi azt mondta, már régóta tervezgeti, hogy új kihívásokat keres magának, mert úgy érezte, elfogyott a lelkesedése; és ezért részben a bulvármédiát hibáztatja.

„Zavart, hogy egy-egy valóban jól sikerült adást, mélyebb beszélgetéseket, vagy pont ellenkezőleg, nagyon vicces jó hangulatú pillanatokat nem ragadott ki a bulvár. Kezdtem egyre jobban bezárkózni, és úgy éreztem, így nem szabad folytatni”

Azt egyelőre nem tudni, hogy Szabó Zsófi mivel folytatja az RTL-es pályafutása után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás