promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirúgták a TV2 sztárját? A csatorna mindenkinek hazudott, most kiderült az igazság
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 alaposan félrevezette az embereket.

Úgy tűnik, Sváby András óriási lavinát indított el, ugyanis azóta, hogy egy podcast műsorban kijelentette, hogy a TV2-nél annak idején nem felmondott, hanem kirúgták, egymás után jelentkeznek be hasonló esetekkel a televíziósok és a színészek. Jaksity Kata a napokban tisztázta, hogy mi lehetett a valódi oka annak, hogy 11 év után kirúgták az ATV-től, most pedig a TV2 egyik sorozatszínészéről derült ki, hogy valójában mi állt a távozása mögött.

Hatalmas botrány robbant ki, mikor 2020 nyarán egymás után menesztették a Mintaapák főszereplőit. Miután a koronavírus-járvány miatt leálltak a forgatási munkálatok a TV2 egykori sorozatánál, a csatorna egymás után jelentette be, hogy éppen melyik főszereplő távozik a produkciótól, és miért. A sort Fenyő Iván indította meg, majd nem sokkal később Szabó-Kimmel Tamás és Kovács Patrícia következett. Ezt követően a TV2 kiadott egy közleményt, amiben azt írták, hogy

„A Mintaapákat készítő IKO Műsorgyártó az elmúlt hetekben folyamatosan egyeztet a színészekkel a folytatás lehetőségéről, ám többen irreális feltételeket szabtak. Amit a tárgyalások jelen szakaszában elmondhatunk, hogy Szabó Kimmel Tamással és Klem Viktorral emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgozik tovább a csatorna. Klem Viktor szerepét Makranczi Zalán veszi át a következő szezonban”.

Nem telt bele sok időbe, Szabó-Kimmel Tamás a saját közösségi oldalán közölte, hogy ő mondott nemet a TV2-nek, és nem fordítva; magyarán nem volt szó kirúgásról. Majd Klem Viktor is kirakta, mit gondol a csatorna által kiadott közleményről.

Mind ez idáig tényleg mindenki úgy tudta - a TV2 közleménye miatt -, hogy Klem Viktor is kirúgás miatt volt kénytelen távozni a Mintaapák című sorozatból, de 3 évvel a botrány után most tiszta vizet öntött a pohárba.

„Ott az egész színészcsapat és a produkció vezetése között volt egy alapvető félreértés. Együtt érveltünk valami mellett, együtt szerettünk volna olyan feltételeket és olyan a maximalizmusunkhoz és a terheltségünkhöz méltó bánásmódot vagy forgatási körülményt, amiben ez kivitelezhető”

- mondta a Bóta Café vendégeként a színész, aki ugyan a titoktartási kötelezettségei miatt nem árult el konkrétumokat, de nagyjából körülírta, milyen állapotok uralkodtak a Mintaapák forgatásán:

„Hogy egy elhivatott, saját munkájára és a másik életére adó sebészprofesszor elvégezzen egy műtétet - amitől nem csak jobb lesz, hanem gyógyult és teljesen egészséges lesz az ember -, ahhoz az ő hatására és a műtőasztal mellett lévő eszközökre mind szükség van. Ha a legkevésbé fontos, drága vagy legkevésbé specifikus eszköz is hiányzik a műtéthez, akkor az a műtét el sem indulhat. Ha mégis elindult, és közben kiderül, hogy valami nincs ott, és nem beszerezhető húsz másodpercen belül, az tragédia”.

A Klem Viktorral készült beszélgetés teljes egészében alább nézhető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás