promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy a baj: Klem Viktort is kirúgták a Mintaapákból
Borítókép:  NLC
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2-n futó sikersorozat, a Mintaapák négy főszereplő színésze közül hárman már biztosan nem térnek vissza a következő évadban.

Átok ülhet a Mintaapák című sikersorozaton. Amióta leálltak a forgatási munkálatok a koronavírus-járvány miatt, folyamatosan olyan hírek érkeznek, hogy valaki távozik a projektből. Még májusban döbbentette meg a rajongókat a váratlan hír, hogy Fenyő Ivánnal nem hosszabbított szerződést a TV2. Nem sokkal később petíció indult, hogy a színészt vegyék vissza a sorozatba, de minden próbálkozás hiábavaló volt, már biztos, hogy Kamarás Iván fogja játszani Szalay Géza karakterét.

Szinte még le sem csillapodtak a kedélyek, a sorozat egy másik főszereplője, Szabó Kimmel Tamás a Facebook-oldalán jelentette be, hogy ő is távozik a projekttől. Akkor még a TV2 Sajtóosztálya azt mondta, hogy megdöbbentette őket a színész bejegyzése.

Rögtön rá Kovács Patrícia is a Facebook-oldalán közölte, hogy ő is kiszáll a sorozatból, de nem kívánta részletekbe menően megmagyarázni a döntését.

Néhány órával később már a TV2 küldte szét a közleményét arról, hogy megújul a Mintaapák, ebben viszont emberi és magatartásbeli problémákkal magyarázták nemcsak Szabó Kimmel Tamás, de Klem Viktor távozását is. Ez azt jelenti, hogy a négy férfi főszereplő közül egyedül Mészáros Béla helye tűnik továbbra is biztosnak, kérdés, hogy meddig. Azt, hogy Klem Viktort ki váltja a sorozatban, a közleményében árulta el a TV2:

„A Mintaapákat készítő IKO Műsorgyártó az elmúlt hetekben folyamatosan egyeztet a színészekkel a folytatás lehetőségéről, ám többen irreális feltételeket szabtak. Amit a tárgyalások jelen szakaszában elmondhatunk, hogy Szabó Kimmel Tamással és Klem Viktorral emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgozik tovább a csatorna. Klem Viktor szerepét Makranczi Zalán veszi át a következő szezonban.”

Természetesen Tamás és Viktor is látták a TV2 közleményét, és nem mentek el szó nélkül mellette.

„A tv2 sajtóközleményéből megtudtuk: magatartásból egyest kaptam. Sajnos ez a suliban is így volt zömében, de újra és újra igyekszem jó fiú lenni. Év végére ráhajtok a kettesre, megígérem. Egyéb kommentárt ehhez nem szeretnék fűzni, mert azzal megint kiérdemelnék egy nagy büdös egyest”

- írta Klem Viktor a Facebook-oldalán.

Szabó Kimmel Tamás reakciója pedig megerősítette azt a gyanút, hogy a TV2 nem mondott igazat a színészek távozását illetően.

„Kezdjük ott, hogy én mondtam nemet nekik teljesen jogszerűen, mindent betartva, időben tájékoztatva őket. (...) Soha, a hét hónapos közös munka során hivatalosan senki nem mondott nekem ilyet. Fogalmam sincs, értetlenül állok ezelőtt, ez rágalmazás, valljuk be”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás