Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fellázadtak a Mintaapák rajongói

Fellázadtak a Mintaapák rajongói

Zene, Film & Kultúra

Fellázadtak a Mintaapák rajongói

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 14:50

A Mintaapák rajongói petíciót indítottak, hogy továbbra is Fenyő Iván alakíthassa Szalay Géza karakterét a TV2 sorozatában.

Mindenkit megdöbbentett a hír, hogy a TV2 nem hosszabbította meg a szerződését Fenyő Ivánnal, és emiatt a Mintaapák következő évadában már nem ő fogja alakítani Szalay Géza karakterét.

Mostanában elég gyakori eset, hogy néhányan kilépnek a projektből, néhányan pedig csatlakoznak hozzá: először a sorozat új kreatív producere távozott mindössze másfél hét után, most az egyik központi szereplő megformálóját cserélik le, és legutóbb Szabó Zsolttal bővült a csapat, aki korábban a Drága örökösök gyártási vezetője volt.

A rajongók természetesen nem hagyják szó nélkül, hogy kedvenc pizzéria tulajdonosukat ne Fenyő Iván játssza ezentúl, petíciót indítottak a Facebookon azt remélve, hogy a TV2 meggondolja magát. Eddig közel húszezren írták alá a petíciót, hogy lesz-e neki eredménye, az később kiderül.

A Mintaapák a 97. epizód után került le a műsorról, azóta csak ismétléseket láthatnak a nézők minden hétköznap a TV2-n és a SuperTV2-n. Arról egyelőre nincsen hír, hogy mikor folytatódhatnak a forgatási munkálatok.

Borítókép: IMDb