promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kamerák előtt pucsított be Szabó Zsófi, brutálisat villantott a szépséges műsorvezető
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi ismét megvillantotta lélegzetelállító alakját.

A kivételes szépségű Szabó Zsófi az utóbbi években leginkább a válásával majd a Shane Tusuppal való viharos kapcsolatával került a hírekbe, ám ezek mellett a mai napig számos cikkben megemlékeznek tökéletes alakjáról is. 

Zsófi már 2014 szeptembere óta az RTL csapatát erősíti és korábban szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen-ben, részt vett a Sebestyén Balázs Gyertek át szombat este! című műsorában, de láthattuk A Konyhafőnök VIP második évadjában, valamint nyomozóként bukkant fel az Álarcos énekes-ben is. Műsorvezetőként pedig feltűnt a 2014-es X-Faktor háttérműsorában, az After X-ben, továbbá a Story Extrában, és a Toplistában. Jelenleg is a Reggeli című műsor egyik házigazdája, így majdnem mindennap találkozhatunk vele a tévélépernyők előtt is.

Az először a Jóban rosszban című sorozatban feltűnt színész-műsorvezető néhány évvel ezelőtt esett át egy drasztikus életmódváltáson, azóta pedig jobb formában van mint valaha. Zsófi tökéletes alakját azóta már több férfi magazinban is megcsodálhattuk és közösségi oldalain is előszeretettel posztol magáról szexibbnél szexibb fotókat.

A szépséges műsorvezető rendszeresen fut és nagyon odafigyel alakjára, aminek köszönhetően tényleg bombasztikus formában van. Az állandó edzés pedig a lábain is meglátszik, hiszen azok is annyira kidolgozottak, hogy azt mindenki megirigyilheti.

Nem is csoda, hogy Zsófi most egy újabb szexi fotósorozatot osztott meg az Instagram-oldalán, amelynek fókuszában leginkább hosszú lábai vannak. A szexi híresség egy hosszúujjú fekete felsőben és egy hozzáillő csillámos, igen sok mindent megmutató szűk rövidnadrágban pózol a felvételeken, amelyek láttán mindenkinek eláll a lélegzete.

A kommentelők is azonnal kifejtették tetszésüket a fotók láttán.

Zsófikám csodálatosan szépek a lábaid

- írta az egyikük, míg egy másik hozzászóló nemes egyszerűséggel csak ennyit írt:

Brutális vagy bébi

Ezek után pedig nézzük is a képeket, melyek láttán bizonyára te is elámulsz majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás