promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A sötétbarna hajra váltó Szabó Zsófi az autóját is lecserélte, ilyen drága luxusverdát nem sokan enegdhetnek meg maguknak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi egy igazi luxusjárgánnyal szeli az utakat.

Az először a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában feltűnő Szabó Zsófi már 2014 szeptembere óta az RTL csapatát erősíti műsorvezetőként, amelyben a mai napig nagyon sikeres. A gyönyörű híresség a munka mellett több műsorban is feltűnt szereplőkén. Láthattuk őt többek között a Celeb vagyok, ments ki innen-ben, részt vett a Sebestyén Balázs Gyertek át szombat este! című műsorában, de főzőtudását is megcsillogtatta A Konyhafőnök VIP második évadjában, nyomozóként pedig az Álarcos énekes-ben bukkant fel.

Zsófi az évek alatt műsorvezetőként is megvetette a lábát a csatornánál, kezdésként feltűnt a 2014-es X-Faktor háttérműsorában, az After X-ben, továbbá a Story Extrában, és a Toplistában. Jelenleg is a Reggeli című műsor egyik házigazdája, így majdnem mindennap találkozhatunk vele a tévélépernyők előtt is.

A szépséges műsorvezető azonban nem csak televíziós sikereivel, hanem külsejével is gyakran kerül a hírekbe, legutóbb például azzal, hogy egészen sötétbarna színű hajra váltott, ami igencsak szokatlannak tűnik a megszokott szőke tincsek után. A változás okát egyelőre nem lehet tudni, ám sokakat meglepett az extrém váltás a megszokott világosabb hajszín után.

Zsófi most egy újabb fotót osztott meg közösségi oldalán vadiúj külsejéről, amelyen az egyébként méregdrága autójában pózol.

A műsrovezető még idén szeptemberben váltotta le korábbi BMW X5-ös típusú autóját, amit a legújabb X6-os modellre cserélt. Ennek az autónak az ára újonnannem kevesebb mint 34 millió forint, így igazi luxusjárgánynak számít.

A kocsi azonban vélhetően nem Zsófi tulajdona, hiszen miután több mint 400 ezer követővel rendelkezik az Instagram-oldalán előszeretettel keresik meg őt a luxusmárkák is, hogy promotálja a termékeiket, a BMW pedig egy közülük.

Zsófi előszeretettel eleget is tesz feladatainak, hiszen folyamatosan posztol a luxus autóról, legutóbb például kicsit több mint egy hónapja osztott meg egy videót arról, ahogy beszáll az autóba.

Miután pedig lecserélte előző kocsiját a következő videót tette közzé:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás