promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bodrogi Gyula több tízmilliós luxuskocsival száguld az utakon és elképesztően menő, a filmekben látsz ilyen cabriót maximum, de még ott se sokat
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Simán el tudjuk képzelni, hogy ez az autó tartja fiatalon, igazi élmény lehet vezetni ezt a csodát, nem sokan élhetik át.

Az idősek forgalomba való kiengedése nagyon megosztja a közvéleményt: van aki szerint ön és közveszélyes, ha egy szépkorú állampolgár volán mögé ül, van aki szerint pedig semmi jogunk ebbe beleszólni és amúgy is, ennyi idős korára nyilván rengeteg vezetési rutint szerzett az illető.

Az biztos, hogy Bodrogi Gyula nem tervezi abbahagyni a vezetést, pedig a Nemzet Színésze jövőre tölti be 90. életévét, azonban szemmel láthatóan ez semmiben sem gátolja, sőt: egy igazi luxuskabriót vezet.

Gyönyörű, sötétkék, férfias, erős, megbízható: a Mercedes Benz Cabrioletre ezek a jelzők mind igazak, valószínűleg ha megtehetnénk, mi is ilyen autót választanánk magunknak.

A Hot!-nak mesélte el, hogy ismét megkapta a vezetői engedélyét, így három évig még biztosan az utakat fogja szelni a csodajárgányával. Erről a színész így nyilatkozott:

– Nemrég hosszabbították meg a jogosítványomat újabb három évre, jövőre lesz 60 éves az engedélyem. Ennyi év alatt egyszer sem okoztam balesetet, korábban, egy esetben viszont valaki belém jött. Szeretek vezetni, nem vadulok a volán mögött, de nem is tötyörgök.

Bodrogi Gyula igazán életvidám, nem akar tudomást venni a koráról és fiatalokat megszégyenítő módon, pörgősen éli az életét:

Bodrogi Gyula arról is szót ejtett, hogy úgy érzi szép és teljes élete volt, semmit nem tudna mondani, ami kimaradt az életéből. Az ilyet nevezem én igazán szerencsés embernek, bár az is igaz: mindenki élheti így az életét, a döntés rajtunk áll. A tavalyi egészségügyi problémái miatt visszavett a cigarettából és a testmozgást is igyekszik aktívabban űzni.

A meseszép sportautót egyébként egyébként a fiától kapta néhány éve ajándékba és azt, hogy milyen remek reflexei és látása van, bizonyítja, hogy könnyedén elboldogul egy ilyen autóval is az utakon.

Az autó ára olyan 30 millió Forint körül van, ebben a színben nem sok furikázik belőle a városban, így ha meglátsz egy sötét metálkék fényű autót, akkor azt jó eséllyel az elismert Bodrogi Gyula vezeti.

Az autóról itt tudsz megnézni egy bemutatót, ebben bemutatják a kocsi felszereltségét, illetve minden oldalról alaposan megnézheted, hogy mégis milyen karakteres autóról van szó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás