promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csalódáskeltő Szoboszlai Dominik új kocsija, kiderült milyen járgányra cserélte a Mercedest
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik nem akarta elárulni, de kiderítették, milyen új autót vett.

Szoboszlai Dominik évente több mint 6 millió fontot keres a Liverpool középpályásaként. Nemrég kiderült, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya megvette vadonatúj autóját is, de azt nem akarta elárulni, hogy pontosan milyet. Szoboszlai csupán annyit közölt az új kocsival kapcsolatban, hogy aki meglátja benne, annak szerencséje van.

Mint köztudott, Dominik egy A5-ös Audit vezetett, mikor még a Red Bull Salzburgnál játszott, aztán vett magának egy Mercedes AMG G63-asat, aminek alapára jelenleg 80 millió forint körül mozog. Ez egy nagyon komoly járgány; nem csoda, hogy az új autó ellenére sem akar megválni tőle a sztárfocista. Miután azt nyilatkozta, hogy nem hajlandó felfedni, milyen is az újonnan vásárolt kocsija, természetesen nemcsak Magyarországon, de a briteknél is mindenki ráállt a dologra, és mindenki nyomozgatásba kezdett, hátha ki tudják deríteni a járgány típusát.

Hihetetlen, de Szoboszlai Dominik saját magát buktatta le, ugyanis nemrég feltöltött egy képet a közösségi oldalára, aminek segítségével az egyik magyar újságíró kiderítette az autója típusát. Az alábbi képen a műszerfal látható, oldalán egy aprósággal, ami forró nyomra vezette a hirado.hu munkatársát. Most egy közösségi oldalára feltöltött kép derített fényt az autó típusára.

Mint kiderült, egy Bentley Betayga-ról van szó, aminek alapára 75 millió forint körül mozog.


(Fotó: hirado.hu)

Erről a típusról tudni kell, hogy 6 literes motorja van, 608 lóerős, 4,1 másodperc alatt éri el a 100 km/h-s sebességet, és a maximális sebessége elérheti a 301 km/h-t is. Ennek a motorválasztéknak az átlagfogyasztása 12.8 liter - városban 19.2 liter, városon kívül 9.1 liter. A teljes tank 85 liter, amely átlag fogyasztásnál 664 kilométerre elegendő. A Bentley Bentayga W12-es típusa suv meghajtással és automata váltóval rendelkezik. Maga a kocsi 2440 kg-t nyom.

Mi tagadás, Szoboszlai Dominik megint pofás autót választott magának, de akadnak, akik szerint csalódáskeltő a Liverpool kiválóságának új szerzeménye.

„Hát ez nagyon csúnya ez a Bentley”

„Biztos jó kocsi, de ennél azért többet vártam volna Dominiktól”

„A Merci után egy Bentley...ne már”

„A Mercedese belekerült 80 millába, aztán a Liverpoolnál meg vesz egy 75 milliós kocsit. Azt hittem, feljebb teszi a lécet”

„Hát, én maradtam volna a G-osztálynál”

- olvashatók a kommentek a közösségi médiában.

Persze nem tudni, hogy Dominik valóban azt a típust vette-e a Bentayga-ból, ami 75 millióba kerül, mert ugyanúgy lehet ilyen kocsit venni 62 millióért és 85 millióért is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás