promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominikot aljasul betámadták a Montenegró elleni meccs után, a szurkolók siettek a védelmére
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csapatkapitány énekelni kezdte a Soho Party himnuszát, a kommentelők között sokan kaptak az alkalmon, hogy végre beszólhassanak valamit a csapatkapitánynak.

Vasárnap egészen különleges mérkőzésnek lehettek szemtanúi azok, akik kilátogattak a Puskár Arénába, esetleg a televízió képernyője előtt követték figyelemmel a magyar válogatottvMontenegro elleni Eb-selejtezőjét. A végeredményt látva könnyen azt gondolhatnánk, hogy könnyedén nyertünk, lesöpörtük a montenegróiakat a pályáról, de a valóság ennél sokkal izgalmasabb volt.

Szoboszlaiéknek ugyanis hátrányból kellett indulniuk, hiszen az első gólt az ellenfél csapata szerezte meg. Az egyenlítő gól után a vezetést is megszereztük, de hogy ez így maradjon, ahhoz Dibusz Dénes kivételes védőtehetségére is szükség volt.

A Ferencváros játékosa pár másodperc leforgása alatt egymásután négyszer is kivédte a montenegróiak lövéseit. A meccs után így nyilatkozott a kapus:

"Olyan érzése van az embernek, mikor néhány évvel ezelőtt Messi a Barceonában a top formájában volt, gondolt egyet, végigment a pályán és gólt lőtt. Hihetetlen szintű játékos és nagyszerű vezér, aki a pályán is képes a csapat élére állni."

- válaszolta Dibusz arra a kérdésre, hogy hogyan értékeli Szoboszlai Dominik teljesítményét. A Liverpool kezdőjátékosa valóban szenzációs formát mutatott a meccsen, óriási szükség volt az egyenlítő góljára ahhoz, hogy a csapat igazán fel tudjon pörögni. Egy egész ország állva ünnepli, de ehhez nem csak a pályán mutatott teljesítménye járul hozzá nagyban, hanem

az alázat, a szerénység, és a szív.

Szoboszlai a szurkolók közé állva meghúzta a pálinkás flaskát, a java azonban csak ezután következett, mikor a csapatkapitány a Soho Party slágerét kezdte kántálni, és az egész stadion vele énekelte, hogy a nappal soha nem érhet véget. Ezt itt tudjátok meghallgatni:

A kommentszekcióban sokan megjegyzést tettek rá, hogy Szoboszlai maradjon inkább a kaptafánál, erre rengetegen siettek a középpályás védelmére:

"Itt sokan írjátok hogy “inkább maradjon a focinál mint az éneklésnél” ez nem a hangjáról szólt hanem a hangulatról , és szerintem akkor mindegy hogy milyen hangnemben próbál énekelni, ott a szív a lényeg!"

"A meccs végén....csodálatos volt az ének  Kit érdekelt, hogy hamis vagy sem, szívből szólt ! Mi pedig boldogan hallgattuk!"

"Szoboszlai Dominik énekelve is megtölti a Puskást. Hajrá Magyarok!"

"Szuper srác vagy! Bár a kórusomba nem vennélek fel, de ez az ének volt az egyik legszebb, amit életemben hallottam!"

A legjobb komment azonban kétségkívül a következő volt:

Ez a pálinka...2024 fokos!!!!

Na nem mintha a Dominiket félteni kellene a rosszindulatú kritikáktól, erről a fentebbi cikkünkben írtunk korábban. Ha pedig kíváncsi vagy az egész győzelmi beszédes jelenetre, a pálinkázástól kezdve az ujjongó stadion hangzavaráig, akkor ezt a hosszabb videót érdemes végignézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás