promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik nem várt módon reagált az őt kritizáló kommentekre, videóban mondta el a véleményét
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyszerű interjút adott a Liverpool FC játékosa, sokat tanulhatunk belőle.

A november közepének pár napja Magyarországon abszolút a magyar válogatottról szólt, hiszen az Eb-selejtezők utolsó fordulóit rendezték a napokban, a magyar válogatottra pedig két fontos meccs is várt, amelyek nagyon fontosak voltak a továbbjutás szempontjából, hiszen nagyon jó helyről vártuk a meccseket, de bármi megtörténhetett, így mind a két meccs nagyon fontos volt.

November 16-án Bulgáriában léptünk pályára, és a 97. percben lőtt góllal valóra vált az álom, a csapat továbbjutott, november 19-én pedig haza pályán Montenegró ellen már csak az volt a kérdés, hogy megmarad-e a csoportelsőség.

A válogatott Szoboszlai vezérletével, és két góljával fordított a hátrányból, de ezt már megszokhattuk az utóbbi időben, hogy fordítunk, és talpra állunk a meccs végére, szenzációs utolsó perceket játszva a mérkőzéseken. A csapat pedig hatalmas ünneplésbe kezdett a szurkolókkal egyetemben a mérkőzés után, Szoboszlai Dominik és Marco Rossi is felment a kis tribünre a szurkolókhoz, és mindnyájan mondtak pár szót. A csapatkapitány pedig még ígéretet is tett, hogy a jövő nyári szereplés felejthetetlen lesz, a szövetségi kapitány pedig azt mondta a stadion előtt, hogy

"Irány to Germany".

Persze a közönség azonnal óriási tapsviharban és örömorkánban tört ki. Szoboszlai a meccs után válaszolt az újságírók kérdéseire, ahol megint szenzációs szerénységgel és magabiztossággal válaszolt a kérdésekre, többek között arra is, amikor azt firtatták, hogy példakép.

Ám korábban adott egy interjút, amelyben többek között az őt kritizáló kommentekről is sokat beszél, elképesztően tanulságosan kezeli ezeket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás