promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felfoghatatlanul sok pénzt költött Szoboszlai Dominik, egy lakás ára volt amennyit fizetett
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

30 millió forintot költött el egy pillanat alatt, ezt vette magának a futballsztár​.

A magyar labdarúgó-válogatott a héten elképesztő sikert ünnepelhetett: az 1986-os, Mexikóban megrendezett világbajnokság után a jövő évi EB lesz az első olyan torna, amire pótselejtező nélkül, egyenes ágon jut ki a csapat.

A mi szempontunkból sorsdöntő mérkőzés egyáltalán nem volt sima menet: a találkozót megelőzően hosszas huza-vona kezdődött a helyszínt illetően, a bolgár szövetség többször is helyszínt módosított, végül Szófiában került megrendezésre a találkozó.

Bár a meccs során a vezetést is megszereztük, és emberelőnybe is kerültek a mieink, ezt maradéktalanul nem sikerült kihasználni, a bolgárok ugyanis megfordították a mérkőzést, és csak az utolsó pillanatban, a hosszabítás utolsó, 97. percében sikerült egy öngóllal egyenlítenünk, és így kiharcolni a továbbjutást.

A magyar válogatott nem a legerősebb játékát nyújtotta, de a szerencse ezúttal mellénk állt. Az egyenlítő öngól előtti szabadrúgást nem más végezte, mint a csapat szupersztárja, Szoboszlai Dominik, aki egyre inkább nem csak a pályán hívja fel magára a figyelmet.

A mérkőzés megelőző, sajtónyilvános edzésen Szoboszlai olyan órát villantott, amit a legnagyobb Hollywoodi sztárok vagy dúsgazdag üzletemberek csuklóin szoktunk látni:

Szoboszlai természetesen egy svájci márkát választott, méghozzá az egyik legexkluzívabb márkától, a Patek Phillipe-től választott egy modellt. A Szoboszlai Dominik csuklóján látható típusnak a neve Aquanut. A designból számtalan variáció elérhető, de még az olcsóbb verziók is több millió forintos ártól indulnak.

A Dominik tulajdonát képező modell pontos neve 5167R-001, úgynevezett csokoládé-számlapos, 18 karátos rózsaarany tokos, kaucsukszíjas verzió, mely modell jelenlegi ára az egyik legnagyobb használtóra-kereskedelemmel foglalkozó portálon, a Chrono24-en jelenleg 29 és 35 millió forint között mozog, állapottól függően.

Szoboszlai az utóbbi évtizedek legjobb magyar labdarúgója, nagy meglepetés nincs benne, hogy mostanában ilyen csuklóvekkerekben kapják lencsevégre. Reméljük, hogy a jövő évi kontinenstornán is a válogatott vezére lesz, és sikerül minél jobb eredményt elérnünk.

forrás:beszeljunkorakrol

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás