promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beszóltak Szoboszlai Dominiknak a meccs közben, brutálisan csattanós választ adott pár perc múlva
Borítókép:  Profimedia/Action Plus Sports/Alamy Live News
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik a hétvégén a csapata legjobbja volt, elhallgattatta a trollokat is Angliában.

A vasárnap igazi futballünnep volt Magyarországon, és ennek keretében a TV2-n lehetett most látni Szoboszlai Dominik és a Liverpool FC mérkőzését az Anfield Roadon a Nottingham Forest csapata ellen. A meccset óriási rajongás övezte idehaza is, végül a 'Pool 3:0-as győzelmet aratott, sima mérkőzés volt, könnyed siker, ám a győzelemből oroszlánrészt vállalt a magyar középpályás is, aki két gólpasszal járult hozzá a Vörösök diadalához. Ezzel pedig történelmet is írt, hiszen ez volt az első és a második gólpassza is az angol bajnokságban.

Sőt, Szoboszlai bravúrosn játszott, és nagyon sok statisztika szerint ő lett a meccs legjobbja, többek között a Liverpool.com osztályzatai alapján is ő lett a legjobb. A mértékadó orgánum csupán egyetlen játékosnak adott 9-es osztályzatot, Szoboszlai Dominiknak. Mint megjegyezték, brilliánsan mozgott a pályán, mindenhol nagyszerűen játszott. És a gólpasszokkal Szoboszlai egy trollkodás végére is pontot tett, hiszen a mérkőzést megelőzően és közben is több beszólást is kapott a Twitteren (X-en) a Manchester United szurkolóitól, akik azért pocskondiázták őt, mivel nem adott még gólpaszt, a trollok ezt a statisztikai mutatószámot emelték csupán ki az intereneten,

persze még a meccset megelőzően.

Szoboszlait tehát kipécézte a Squawka Live nevű csatorna.

Így magyarázva, hogy Szoboszlai teljesítménye a kanyarban sincs például Jonny Evans teljesítményéhez képest (gólpasszok számát tekintve). Persze ez így egy nagyon egyoldalú, és meglehetősen becsapós statisztika, már csak azért is, mivel ha azt megnézzük, hogy Szoboszlai a bajnokságban hány helyzetet teremtett a Liverpoolnak, akkor a Nottingham elleni meccs előtt is 21-et lehetett összeszámolni, amivel például megdöntötte Harry Kewell húsz éves rekordját is a bajnokságban. Az összes mutató alapján pedig a csapat öt legjobb játékosa között van - emelte ki a Liverpool.com.

Amikor pedig a magyar játékos a vasárnapi meccs közben gólpasszt adott, az X-en Király Gáborral hozták párhuzamba egy hasonlóan értelmetlen posztban, aki hasonlóan egy gólpasszt adott az angol bajnokságban. Aztán a második gólpassz után az oldalon minden abbamaradt, nem született több poszt Szoboszlai terljesítményén trollkodva.

Íme Szoboszlai fantasztikus teljesítmény mozgóképen is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás