promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar csoda Liverpoolban vasárnap, Szoboszlai Dominikot tízezrek éltették a stadionban - hazánk fiatal tehetsége két gólpasszal járult hozzá a Vörösök sikeréhez
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fiatal magyar tehetség elképesztő dolgokat művelt a pályán, kulcsszerepet vállalt a Liverpool FC diadalában.

Magyarországon ma is futball-láz volt, annak ellenére, hogy nem rendeztek válogatott mérkőzést, így is óriási érdeklődés volt a fiatal magyar tehetség mérkőzése iránt, aki bizony most is kezdőként került be a világsztár csapatba, de ebben a szezonban majdnem mindig így volt. Alapember lett rövid időn belül, aki góljaival és iránymtatásaival a pályán igazi vezéregyéniség is tud lenni, és ezt nagyon sokszor bebizonyította már, amikor a Liverpool vesztésre állt. Ez a szezon amúgy csodálatosan indult a Vörösök számára, a csapat szenzációsan teljesít, és majdhogynem veretlenek is, csupán egyetlen mérkőzsét buktak el a szintén szenzációsan kezdő londoni gárda, a Tottenham ellen.

A mérkőzés pikantériája pedig az volt, hogy a VAR-rendszer és játékvezető rossz döntést hozott egy kétes szituációban, így a bukás emiatt is emlékezetes, akár máshogy is alakulhatott volna a mérkőzés.

Korábban amúgy ez a szám született a csodamagyarról:

Ám ez nem törte össze a Liverpool és Szoboszlai bajnoki álmait, hanem mennek tovább. A tabella eleje amúgy is elképesztően sűrű, így pedig már most borítékolható, hogy elképesztő tülekedés lesz majd a szezon végén az élbolyban, így pedig minden pont számíthat, még a kisebb csapatoknak mondott vetélytársak ellen is.

Most vasárnap a TV2-n is látható mérkőzésen a Nottingham Forest-et látták vendégül a Vörösök, Anglia egyik legpatinásabb klubját, amely nagyon hosszú ideig játszott alsóbb osztályokban.

Szoboszlai Dominik az egyik legjobb meccsét játszotta a Liverpool FC színeiben vasárnap az Anfield Road-on a Premier League 10. fordulójában, amikor is a liverpooli Vörösök odahaza fogadták az aktuális ellenfelüket, végül pedig 3:0-as eredményt született a Liverpool javára. A magyar játékos pedig duplázott, két szenzációs gólpasszal járult hozzá a sikerhez.

Íme a csodálatos mozdulatok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás