promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő, hogy mit műveltek Szoboszlaival a külföldi drukkerek, ettől most hangos lesz a Liverpool lelátója
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik a most vasárnapi Liverpool meccsen is igyekezett a maximumot kihozni magából.

A Liverpool FC drukkerei valóban óriási Szoboszlai Dominik rajongók lettek. Így már nem is csodálkoznak, hogy a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya örökölte meg Steven Gerrard nyolcas mezszámát. Természetesen büszkén viseli, és tesz is érte minden meccsen, hogy ne hozzon rá szégyent.

Szoboszlai ugye nyáron 70 millió euróért cserébe Lipcséből Liverpoolba igazolt, ezzel a legdrágább magyar játékossá vált a történelemben, de valószínűleg egyszer a saját rekordját újra meg fogja dönteni, ha így folytatja. A 22 éves középpályás a Liverpool második nyári szerzeménye lett, Alexis Mac Allister után. A magyar labdarúgót már most is az idei Premier League idény egyik legjobb vételének tartják.

A Liverpool nem lassít, és most a West Ham elleni meccset is megnyerték az angol bajnokság hatodik fordulójában, és ott lihegnek a Manchester City nyakában a második helyen. Szoboszlai eddig minden meccsen a kezdőben volt, kivéve a legutóbbi Európa Liga mérkőzést, ahol Jürgen Klopp a nagy sztárokat pihentette kicsit.

Szoboszlait tehát a Liverpool edzője állandóan dicséri a drukkerek imádják, csak a magánéletében volt egy kis felfordulás az utóbbi időben. Azt már a magyar labdarúgó menedzsere is megerősítette, hogy a középpályás és a párja, Gécsek Fanni szakítottak. Állítólag közös döntés volt, és nem haragban váltak el egymástól.

Előfordulhat, hogy a játékos most jelenleg csak a karrierjére szeretne koncentrálni. Az biztos, hogy Angliában megőrülnek Szoboszlaiért, és ismét hihetetlen, milyen gesztust tettek felé a külföldi drukkerek.

A Liverpool sztárja egy újabb dalt kapott a szurkolóktól, ami egészen biztosan hangosan fog néha zúgni a lelátókon. A csapat nagy rangadóra készül jövő héten, mivel a Tottenham lesz az ellenfelük az angol bajnokságban, ráadásul idegenben kell bizonyítaniuk. Szinte biztosak lehetünk benne, hogy Szoboszlai akkor is végig pályán lesz.

@daniakovacs New chant for Dominik Szoboszlai! #lfc #szoboszlai #fyp eredeti hang - daniakovacs
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás