promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez állhatott Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni közé? Megdöbbentő ami történt
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Liverpool sztárja és gyönyörű párja három év után döntöttek a szakítás mellett. Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni között korábban lángolt  szerelem.

A Premier League-ben mindenki csak Szoboszlai Dominik teherbírásáról áradozik, a magyar középpályás többet rendkívül kitett magáért a pályán, Jürgen Klopp biztos emberként számíthat rá. Azonban van, amivel még Szoboszlai Dominik sem bírt el: korábban még az Origo szúrta ki, hogy a magyar labdarúgó válogatott legértékesebb játékosának és barátnője minden közös fotója eltűnt a közösségi médiás felületeikről, ami csak egy valamit jelenthet. Szakítást.

Miért? - tehetik fel sokan a rajongók közül, akiket nem csak Szoboszlai pályán nyújtott teljesítménye, hanem a magánélete is foglalkoztat.

Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni három évig éltek boldog párkapcsolatban, amit a rajongóik si követhettek a közösségi médiában. Azonban az ő kapcsolatukat is kihívások elé állíthatta, hogy Dominik a sport miatt nagyon sok időt töltött távol, míg kedves egyetemi tanulmányait végezte a IBS-en (International Business School), amikor éppen nem a fotózások, és az ezzel járó utazások foglalták le. Ilyen körülmények között nem nehéz elképzelni, hogy nem maradt igazán sok minőségi idő a szerelmeseknek.

Gécsek Fanni (aki egyébként az Európa-bajnok és többszörös olimpikon kalapácsvető Gécsek Tibor lánya) nagyon büszke a tanulmányaira, olyannyira hogy az instagramm fiókjában is kiírta, milyen tanulmányokat folytat éppen. Legutóbbi posztjából kiderült, hogy a BS'c-vel már végzett is, mosolyogva tartja kezében a friss diplomát.

Mint írta, ez az első, de nem a legutolsó diplomája, tehát feltett szándéka tovább folytatni tanulmányait. Hogy pontosan hol, és milyen formában, azt persze még nem lehet tudni. Viszont könnyen lehet, hogy a tanulás állt Szoboszlai Dominikkal és Gécsek Fanni közé, ezt nem nehéz elképzelni. 

A szerelmesek végül úgy döntöttek, hogy szünetet tartanak a kapcsolatukban, a pontos okokat pedig nem kívánják a nyilvánossággal közölni, mert a magánéletük eddig sem volt a kirakatban. Ennek eredményeként eltávolították a közös fotóikat az Instagramról, ami jelzésértékű: mindketten tovább léptek az életükben, és most új célok és lehetőségek előtt állnak előttük. Így végződik Szoboszlai és barátnője története. Minden szakítás nehéz, főleg egy nyilvánosság előtt álló párnak - reméljük, hogy mindketten megtalálják a boldogságot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás