promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik most megkapta – így döntöttek a Liverpoolnál
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eldőlt, hogy Szoboszlai Dominik hogyan fog pályára lépni a Liverpoolnál.

Ugyebár bombaként robbant a hír, hogy Szoboszlai Dominik a Premier League-ben folytatja tovább a pályafutását. Ő jelenleg a magyar labdarúgás egyik legnagyobb reménysége, aki már több európai topklub figyelmét is felkeltette.

A 22 éves középpályás az RB Leipzigből igazolt át a Liverpoolhoz, ahol Jürgen Klopp vezetőedző irányítása alatt folytathatja pályafutását.

Az angol klub 70 millió eurót fizetett érte az RB Leipzignek, ezzel ő lett minden idők legdrágább magyar labdarúgója másodszor is, valamint a Liverpool harmadik legdrágább igazolása.

Szoboszlai Dominik nagy lehetőséget kapott a Liverpooltól, hogy bizonyítsa tehetségét egy új bajnokságban és egy új kultúrában. Ő lesz az első magyar játékos, aki tétmérkőzésen pályára lép a Liverpool első csapatában, miután több honfitársa is megfordult a klubnál.

A Liverpool legújabb sikerszériája 2015-ben vette kezdetét, amikor a német sztáredző, Jürgen Klopp lett a vörösök menedzsere. A Bajnokok Ligáját és angol bajnokságot nyerő csapatból mostanra távozott több kulcsember, és egészen biztos, hogy Szoboszlai Dominikot a mélyvízbe fogják dobni.

Most nem olyan megszületett a döntés, és gyakorlatilag biztossá vált, hogy Szoboszlai Dominik a nyolcas mezben fog játszani a Liverpoolban. Steven Gerrard is ugyebár ebben a számú mezben írt történelmet a csapattal.

A frissen szerződtetett középpályás azonnal a magasabb fizetési kategóriájú játékosok közé kerül, állítólag a klub nyolcadik legjobban fizetett játékosa lesz, a heti fizetése pedig 150 ezer font lesz, ami különféle bónuszokkal együtt akár növekedhet is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás