promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elárasztották a magyarok Szoboszlai Dominik kedvesének oldalát: Liverpool királynőjére hatalmas gratuláció zúdult
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nemrégiben hatalmas hír robbantotta fel az internetet: Szoboszlai Dominik a Liverpoolhoz igazol. Azonban nemcsak neki gratuláltak a rajongók.

A Liverpool nem kevesebb, mint 70 millió Euróért vásárolta ki Szoboszlai Dominikot a mostani csapatából, amely az RB Leipzig volt. A Liverpool mellett a Newcastle és az Arsenal is a lehetséges választások között volt, végül azonban Szoboszlai a Liverpool mellett döntött.

Az átigazolás nem volt meglepő, oldalunk is írt róla korábban, hogy a sztárcsapat érdeklődik a magyar tehetség iránt:

Arról egyelőre nincs hír, hogy a csapatát hogyan érinti ez a veszteség, azonban a jelek szerint békésen, rossz szájíz nélkül váltak el egymástól. Érdekesség, hogy ők anno 20 millió Euróért vásárolták meg a sztárjátékost 2020-ban a Salzburgtól, ezzel ő lett a legdrágább magyar labdarúgó.

Azonban nemcsak a sztárfocistának örültek egy emberként a magyarok: Szoboszlai Dominik évek óta egy gyönyörű teniszezőnő, Gécsek Fanni párja. A fiatalok szerelme már 3 éve tart és töretlenül kitartanak egymás mellett.

Fanni falát gyakorlatilag több száz gratuláció lepte el, sokan egyenesen Liverpool királynőjének nevezik a szőkeséget és mindenki sok szerencsét kívánt az új életéhez.

A legtöbb gratuláció a Dominikkal közös képéhez érkezett, amelyen a pár az Eintracht Frankfurt ellen vívott meccs győztes kupáját tartják kézben:

Fanni egyébként előszeretettel oszt meg képeket a közösségi oldalán, Dominikkal is több közös fotója készült, amelyet mindig nagy örömmel fogadtak a rajongók. Kapcsolatuk három éve töretlen, magánéletüket óvják, nem lehetett róluk semmilyen személyes információt olvasni, a képek alapján azonban teljes közöttük az összhang.

A barátnője igyekszik Dominik meccsén részt venni, szinte már szokásukká vált a meccs utáni közös fotózkodás:

Innen a szerkesztőségből szeretnénk gratulálni Szoboszlai Dominiknek a fantasztikus sporteredményeihez és kívánunk nagyon boldog közös életet és sok-sok új élmény neki és párjának is.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás