promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A bukott sztárfocista sajnálja a gyerektartást a szőke bombázótól
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szőke Karoline Lima ilyen testtel alighanem megélne a jég hátán is, de exe havonta egy órányi bérét küldené neki. 

A Real Madrid a mostani szezon végén semmit sem tudott megnyerni, miközben egy esztendővel ezelőtt még megnyerte a spanyol bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is. Mind a két sorozatban rekordernek számít Puskás Ferenc egykori klubja, azonban idén lényegében esélyük sem volt. A "Királyiaknak" ugyanis csak a másodhegedűs szerepe jutott hazájukban a megfiatalított és kölcsönökből megerősített FC Barcelona mögött, míg a BL-ben nagyon simán zúgtak ki az elődöntőben.

A csapat egyik legnagyobb kerékkötőjének számít a brazil válogatott védő, Éder Militao. A dél-amerikai bekk tehetséges kétség sem férhat, azonban meglpeő, hogy milyen léha életet is él a pályán kívül. A szigorú tekintetű bekk nehéz sorsot örökölt a családjától, azonban tehetsége révén kitört a szerénységből, és 25 évesen már szezonok óta a Real Madrid alapemberének számít. Az újgazdag labdarúgó sorsa nyílegyesen ívelt felfelé, mióta Európába költözött.

A legújabb jelentések szerint körülbelül évi 7-8 millió eurót keres, de szinte biztos, hogy a királyiak heti 140-150 ezer eurót utalnak hetente. 

Itt következik a történet meghökkentő része. Ugyanis Militao gyereket nemzett a brazil modellnek, Karoline Limanak. Az influenszerrel azonban még a kislányuk tavalyi születése előtt szakítottak, amely többek között a csapodár focista életvitelének is volt köszönhető. Karoline a jelek szerint nem sokáig szomorkodott a multimilliomos focista szeretete után. Sokkal inkább fájlalja azt, hogy ezentúl neki és gyermekének komolyabb pénz nélkül kell boldogulniuk. Militao ugyanis a jogi képviselőivel egyeztetve mindössze havi 1200 eurós tartásdíjat kínált fel exének, aki persze nem dőlt be a trükknek. És milyen igaza is van: ugyanis ezt az összeget a léha sportoló alig egy munkaórányi ideje alatt megkeresi Spanyolországban. 

Karoline az elmúlt napokban együtt nyaralgatott a híres biszexuális focistanővel, Alisha Lehmannal, aki egyébként korábban egyik kedvence volt olvasótáborunknak.  

Karoline Lima mostanság:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás