promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A buborékfenekű focistanőt továbbra is átok sújtja
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az angol Aston Villa szexi focistanője egyelőre csak a szurkolók szemében sikeres, lévén elkerülik a győzelmek és a szerelem is.

Alisha Lehmannt a világ egyik legszebb és legmutatósabb női labdarúgójának tartják, ám mégsem képes az átütő sportsiker elérésére. A 24 esztendős légiós a svájci válogatott szélsője, és már 2021 nyara óta a legendás Aston Villa tagja. A szőke hölgyemény korábban megfordult már a szintén jó nevű West Ham Unitedban és az Evertonban is. Lehmann kisasszony roppant megterhelő évadot tud le éppen birminghami klubjában. A támadó ugyanis góllal kezdte az angol bajnokságot a dobogóra pályázó Manchester City elleni győzelem alkalmával. Ekkor még joggal gondolhatta, hogy ez az áttörés éve lesz.

Csakhogy ősszel jött a megtorpanás. Ennek pedig lelki okai lehetnek, mert a szépséges Alisha szakított addigi szerelmével, a brazil válogatott Douglas Luiz-al; aki viszont a különválás óta talán még jobban is szerepel a Villa férfi csapatában. Lehmann viszont támadóként folyamatosan gólképtelen, és hétvégén sem sikerült megtörnie rossz sorozatát - már-már átkát - a számára kedves emlékű Manchester City ellenében. A döntetlennek köszönhetően legalább felkapaszkodtak a tizenkétcsapatos bajnokság hatodik helyére. 

Lehmann népszerűsége a gólínség ellenére is töretlen, amelyet igyekszik is meghálálni a közösségi médiában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás