promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: Szoboszlai Dominik keserű döntése a külföldi sajtót is megrengeti
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Liverpool FC sztárja, Szoboszlai Dominik még nem jelentette be hivatalosan, de úgy néz ki mindennek vége.

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a nyáron 70 millió euróért cserébe Lipcséből Liverpoolba igazolt, ezzel a legdrágább magyar játékossá vált a történelemben. A 22 éves középpályás a Liverpool második nyári szerzeménye lett, Alexis Mac Allister után.

Szoboszlai pályafutása az osztrák Red Bull Salzburgnál indult, ahol 2019-20-ban az osztrák Bundesliga legjobb játékosának választották. A Salzburg színeiben kétszer is játszott a Liverpool ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében, és mindkét alkalommal gólt szerzett. Nem csoda, hogy már itt felfigyeltek rá, és Jürgen Klopp is tudta magában, hogy meg kell szerezniük a középpályást.

A magyar játékos a 8-as számot kapta, amit ugyebár Steven Gerrard is viselt anno a mezén, de erre rá is szolgál. A Liverpoolt irányító német szakvezető állandóan dicséri, a szurkolók imádják, és valóban a csúcson van a pályán. Ugyebár Szoboszlai remekül irányít, megszerezte nem olyan rég az első gólját Angliában, és most a hónap legjobb játékosának választották.

Azonban úgy néz ki a sportsikerek a magánéletét is befolyásolták. Az Origo szúrta ki, hogy a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya és csodaszép barátnője, Gécsek Fanni közösségi oldalairól törölve lettek a közös fotók. Ez sajnos csak annyit jelenthet, hogy a páros három éve után eldöntötte, hogy külön utakon folytatják tovább.

Persze az is benne lehet a pakliban, hogy Szoboszlai Dominik nem akarja kitenni a párját a sajtó folyamatos nyomásának, de valószínűleg nem erről van szó. Gécsek Fanni állítólag eléggé élvezte, hogy a középpontba került, és hogy brit sajtó elkezdett vele foglalkozni.

A Blikk azonban úgy tudja, hogy Szoboszlai és a párja valóban szétmentek. Azonban, hogy mi állhat a háttérben az majd csak később derül ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás