promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominikkal nem lehet bírni, mégis akad aki már a sírját ássa
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik jól csavarja a labdát a Liverpoolban és a magyar válogatottban, de mennyi idő alatt tudna kiásni egy sírt?

Hazánkban továbbra is a foci az egyik legnépszerűbb sportág. Ennek Szoboszlai Dominik is adott egy plusz löketet, mivel leszerződtette őt a világ egyik legjobb angol csapata, a Liverpool FC. A magyar focisták egyre nagyobb tüzet éreznek magukban, hogy igenis ki lehet törni a szürkeségből.

Természetesen Szoboszlai Dominik nélkül is focis nemzet voltunk, de jó végre valami eredményt is látni. Csütörtökön nagyot buliztak a hazai drukkerek, de a magyar labdarúgó-válogatott is. A csapat hátrányból fordítva 2-1-re győzött Szerbia vendégeként az Európa-bajnoki selejtezősorozat rangadóján, és nagy lépést tett a továbbjutás felé.

Persze Szerbiának ugyanúgy 10 pontja van jelenleg, mint nekünk, de ők egy meccsel többet játszottak.

Viszont mi van, ha az ember unja már a focit, és csalódott az összes többi sportban? Jöhet esetleg egy jó sírásó verseny? Mielőtt sokkolódnának, bizony van ilyen megmérettetés, ami lehet még az olyan jó fizikumú sportolókat is alaposan igénybe venné, mint mondjuk Szoboszlai Dominik.

A VI. Országos Sírásó Versenynek Nyíregyháza adott otthont, ahol szurkolók is voltak kint. A versenyzők egy 80 cm széles, 2 méter hosszú és 160 cm mély sírgödröt ástak, erre a feladatra maximum két órájuk volt.

A nyíregyháza.hu beszámolója szerint mindenki a saját módszere alapján kezdte el a munkát, volt, aki nagy tempóval ásott már az első percekben, de olyanok is akadtak, akik beosztották az erejüket. A szigorú szabályok miatt egyszerre csak egy embert lehetett a sírban.

A versenyen az első helyen végül a hajdúböszörményi Paraklétosz csapat végzett, akik mindössze 52 perc alatt ásták ki a sírgödröt. A sírásás versenyszámot a hantolás követte, amire 15 percet kaptak a résztvevők.

Persze sokan morbidnak tartották az egészet, de ma már tényleg mindennek van versenye, a sírásásnak miért ne lehetne?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás