promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlanul átpaterolják Szoboszlai Dominikot, itt kell számítani a válogatott csapatkapitányára
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Liverpool sztárja, Szoboszlai Dominik nem a megszokott helyen fog feltűnni.

Most egy kicsit még inkább focilázban ég hazánk, és ennek ugye Szoboszlai Dominik is adott egy löketet. Ugyebár a világ egyik legjobb focicsapata, a Liverpool FC igazolta le őt nyáron, ahol már az elején lehetett tudni, hogy főszerepbe kerül Jürgen Kloppnál, mivel égető szükség volt új középpályásokra.

A magyar labdarúgó-válogatott jól szerepelt az Eb-selejtezőn is, mivel a csapat hátrányból fordítva 2-1-re győzött Szerbia vendégeként, és erős lépést tett a kijutás felé. Később a Szoboszlai által vezetett válogatott a Csehország elleni barátságos mérkőzésen 1-1-es döntetlennel folytatta veretlenségi sorozatát vasárnap a Puskás Arénában.

Szoboszlai természetesen már visszatért Liverpoolba, mivel folytatódik az angol bajnokság. A csapatnak idegenben kell ismét nagyot villantania a Wolves vendégeként. A mérkőzés szombaton, 13 óra 30-kor kezdődik, és a Spíler 1 közvetíti majd.

A Liverpool FC jelenleg 10 ponttal áll a harmadik helyen, és eddig veretlen. Egy döntetlenjük van eddig a Chelsea ellen, de a többi meccsüket behúzták.

Szoboszlai eddig feltűnt a Spíleren, a Match4-en, valamint az M4 sporton is, de most egy egészen új helyen kell számítani a válogatott csapatkapitányára.

Jönnek az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga legújabb szezonjának futballmérkőzései, amiket az RTL három fog közvetíteni. Ugyebár a Liverpool tavaly nem tudott odaérni a Bajnokok Ligáját érő helyre a bajnokságban, így az Európa Ligában mutathatja meg Szoboszlai Dominik a tudását.

Az első forduló szeptember 21-én indul, és a Lask – Liverpool mérkőzést 18:45-től az RTL Három, valamint az RTL+ előfizetői is nyomon követhetik. Persze lehet Klopp erre kicsit át fogja variálni a csapatot, de bízhatunk benne, hogy Szoboszlai valószínűleg így is pályára fog lépni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás