promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különös képek jelentek meg Szoboszlai Dominikról külföldi weboldalakon, milliók látták már világszerte
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Térhódításba kezdtek a képek a neten Szoboszlai Dominikról.

Hihetetlen öröm fogadta Magyarországon azt a hírt, hogy Szoboszlai Dominik, aki többek között a magyar válogatott csapatkapitánya is lett, Liverpool-ba szerződik a lipcsei évek után. A Liverpool a világ talán leghíresebb angol labdarúgó-csapata, amely manapság a német Jürgen Klopp vezetésével versenyben van a bajnoki címért is. Többek között a magyar labdarúgóval, Szoboszlai Dominikkal a keretében,

akinek a kedvesének, Gécsek Fanninak már korán elárasztották a közösségi oldalát a rajongók, miután értesültek a nagy hírről.

A magyar játékos első pár mérkőzése igazán impozánsan sikerült az angol nagyvárosban, csapata legjobbjai között volt a mérkőzéseken. Szoboszlaival pedig a soraiban a Liverpool FC a bajnokságban veretlen, és bizony Szoboszlai Dominik vezetésével, az ő kapitánysága alatt a amgyar válogatott is veretlen egyelőre. A nemzeti tizenegy nagyon termékeny héten van túl, hiszen Eb-selejtezőn legyőzték Szerbiát, így pedig a válogatott óriási lépést tett az Európa-bajnokság felé.

Vasárnap pedig egy barátságos mérkőzésen fogadtuk Csehországot, és a mérkőzés igazán pezsgő fordulatokat tartogatott mindenkinek. Vezettünk, végül 1:1-es döntetlennel zárult a mérkőzés, amelyen két hasonló erősségű csapat vívott csatát, és a barátságos meccs a neve ellenére úgy tűnt, hogy a felek el akarják dönteni a meccs kimenetelét. Paprikás hangulat alakult ki a pályán nagyon sokszor. A meccs végén pedig nagyon sokáig mutatta a kamera Szoboszlai Dominikot, aki körbejárta a stadiont, hogy odamenjen a nézőkhöz, és osztogassa a mezét. Erről nagyon sok helyen jelent is meg kép a külföldi közösségi oldalakon, és a Liverpool sztárját ezért a cselekedetéért külföldről is nagyon sokan imádják.

Brillián és imádnivaló magyarkén reflektálnak rá többek között a Jürgen Klopp Facebook-oldalon is, miután megjelent a fotó. Szoboszlai Dominik amúgy több mezt is kiosztott a mérkőzés után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás