promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik interjúját váratlanul megszakította az, amit idehaza mindenkinek megdobogtatja a szívét
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik az első gólja után adott nem mindennapi interjút, amelyről msot felkerült egy videó is a YouTube-ra.

Hónapok óta óriási fociláz tombol Magyarországon, amikor ugyanis az ország megtudta, hogy a Lipcse korábbi kiválósága, a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a világ egyik legismertebb klubjához, a Liverpool FC-hez igazol, akkir hirtelen mindenki büszke lett. A magyar focista pedig azonnal hozta is a jobbnál jobb teljesítményeket, a Liverpool pedig egyelőre veretlen a Premier League-ben, és a vörösök neve mellett két győzelem mellett egy döntetlen szerepel, utóbbit Londonban érték el a Chelsea vendégeként.

Szoboszlai pedig a hétvégén, az Aston Villa ellen megszerezte első gólját is az ideo szezonban az angol bajnokságban. A gólt azóta már minden szögböl láthattuk, még visszajátszva is. A mérkőzést amúgy a Liverpool nyerte 3:0 arányban. A magabiztos siker pedig a magyar játékos góljával kezdődött, de mint utóbb kiderült, ez csak a nyitány volt. Később amúgy több helyen is lehetett olvasni, hogy lehet, hogy leshelyzet előzte meg a gólt, így pedig érvényteleníteni kellett volna. Két focilegenda leglábbis ezt mondta egy műsorban, ám később egy korábbi magyar FIFA-bíró, Bede Ferenc elmondta, hogy a videóbíró azért nem jelzett, mivel Szalah, a labda és a kapus nem volt egy vonalban, így nem zavarhatták a kilátásban az Aston Villa hálóőrét.

Ám mégsem csak ezért volt emlékezetes a meccs, hanem Szoboszlai a meccset követő nyilatkozata után is, hiszen egy kisebb vicces közjáték zavarta meg az interjút, amikor Szoboszlai azt mondta végre jól ejtették ki a nevét. Íme a YouTube-on is elérhető felvételek:

A magyar válogatott amúgy ma Szoboszlai vezérletével Szerbia ellen lép pályára idegenben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás