promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik barátnője közölte az örömhírt, özönlenek a gratulációk Gécsek Fanni képe alatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik dagad a büszkeségtől, barátnője közzétette az örömhírt.

A Liverpool FC újdonsült játékosa, Szoboszlai Dominik 3 éve jött össze barátnőjével, Gécsek Fannival. A fiatal lány állítólag kinézte magának a sármos focistát, és ráírt a TikTok-on. Dominik nem tudott, és nem is akart ellenállni Fanni közeledésének, hamar egymásba szerettek, és azóta is boldog párkapcsolatban vannak.

Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni bár gyakran osztanak meg közös képeket, de általánosságban véve kerülik a reflektorfényt, magánéletüket semmiképp sem akarják kirakatba rakni. Ettől függetlenül persze sok mindent meg lehet tudni kettejükről, ha felmegyünk a közösségi oldalaikra: néhány hónapja például lett egy maltipoo fajtájú kutyájuk, aki a Miló nevet kapta, de Dominik csak a fiaként becézi őt az Instagramon.

Tekintve, mennyire elválaszthatatlannak tűnnek, bizonyára gondolkodnak a közös jövőben és a családalapításban - bár ez egyelőre kivitelezhetetlennek látszik, mivel Fanni a tanulmányai miatt továbbra is Budapesten él.

Aztán lehet, hogy éppen most fog ez megváltozni, ugyanis az exteniszező a közösségi oldalán közölte az örömhírt, hogy lediplomázott az egyetemen. Igaz, a posztjából kiderül, hogy nem ez lesz az utolsó diploma, amit meg akar szerezni; ha ez valóban így van, akkor továbbra is marad az ingázás.

Mindazonáltal nagyon sokan gratulálnak Gécsek Fanninak a tanulmányi eredményéhez, párja, Szoboszlai Dominik is dagad a büszkeségtől, hogy egy ilyen rendkívül csinos és okos nő a szerelme.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás