promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominikot vették célba a külföldi szurkolók – nem hiszed el, mit mondtak a Liverpool sztárjáról
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik szinte minden egyes labdaérintését figyelik a Liverpool drukkerek.

Szoboszlai Dominik 2023 nyarán érkezett a Liverpoolhoz az RB Leipzig csapatától, miután a Bundesliga-ban is megcsillogtatta a tehetségét. A magyar válogatott csapatkapitánya a Liverpool második igazolása volt az átigazolási időszakban, Alexis Mac Allister után.

Azt már az elején tudni lehetett, hogy Jürgen Klopp kulcsszerepet szán a júliusban 70 millió euróért szerződtetett Szoboszlai Dominiknak. A német szakember már az első mérkőzés után - ami ráadásul egy Chelsea elleni rangadó volt - azt mondta a magyar középpályásról, hogy egy állat, és igazi szörnyetegnek tartja, aki három pozícióban is feltalálta magát a pályán.

Sokan kicsit szkeptikusak voltak, hogy Szoboszlai mennyire tud beilleszkedni az angol bajnokságba, de ez az első pillanattól kezdve megy neki. A magyar játékos jól illik Klopp rendszerébe, és hamar megmutatta, hogy miért tartják őt Európa egyik legtehetségesebb fiatal játékosának. Szoboszlai a a nyolcas mezszámot kapta meg, amelyet korábban Steven Gerrard viselt, és erre nem is akar szégyent hozni.

A Liverpool szurkolói nagyon elégedettek Szoboszlai teljesítményével, és már most az egyik kedvencüknek tartják. A közösségi médiában sokan dicsérik őt, és úgy vélik, hogy ő lehet a kulcsa annak, hogy a Liverpool a régi fényében tündököljön.

Az „The Anfield Beat” nevű Facebook oldalon meg is kérték a rajongókat, hogy beszéljék ki Szoboszlait.

„Csodálatosan játszik, igazi Rolls-Royce a Liverpool középpályáján”

„Zseniális játékos volt, a lehető legjobb vétel volt”

„Micsoda srác… időnként emlékeztet Sevie G-re (Steven Gerrard)”

Gyakorlatilag nincsen negatív komment a Liverpool szurkolók részéről, szóval igazi főnyereménynek tartják Szoboszlai Dominikot. A magyar támadó legközelebb vasárnap, otthon lép pályára a csapatával az Aston Villa ellen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás