promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hazai híresség került be Messi és Ronaldo mellé az álomcsapatba, de nem Szoboszlai az
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most persze Szoboszlairól szól minden, de van egy magyar ikon, akit képtelenség megkerülni.

Óriási focilázban ég Magyarország, ahol még akkor is rengetegen bele fognak nézni a Liverpool meccseibe, ha alapból nem ennek a csapatnak szurkolnak. Mindenkit érdekel ugye, hogy Szoboszlai Dominik miképp fog helytállni a Premier League egyáltalán nem könnyű világában. A szurkolók büszkék, hogy egy magyar sztárfocista újra ilyen messzire tudott jutni.

Az angol klub 70 millió eurót fizetett Szoboszlai Dominikért az RB Leipzignek, ezzel ő lett minden idők legdrágább magyar labdarúgója másodszor is, valamint a Liverpool harmadik legdrágább igazolása.

Jürgen Klopp mindig elismerően nyilatkozik Szoboszlai játékáról, de persze azt se szeretné, ha magyar játékos elbízná magát. Ettől még nagyon úgy néz ki, hogy az első tétmeccsen, a Chelsea elleni mérkőzésen a hazai játékos ott lesz a kezdőben.

Most viszont jöjjön a két nagy öreg, vagyis Messi és Ronaldo. Ha példaképekről van szó, akkor rengetegen ezt a két játékost fogják megemlíteni.

Nem is csoda, hogy mind a ketten bekerültek az El Clásico minden idők legjobb 11 játékosa közé. A csapatot öt Real Madrid, valamint hat Barcelona játékosból rakta össze a mesterséges intelligencia, vagyis a ChatGPT.

Na, de ki is van Messi és Ronaldo előtt a támadósorban? Hát nem más, mint az ikonikus magyar játékos, Puskás Ferenc. A ChatGPT úgy döntött, hogy itt bizony Puskásnak kell legelöl lenni, de ugyebár mind a hárman életveszélyesek elől.

Puskás a Real Madrid színeiben 180 mérkőzésen összesen 156 gólt vágott. A magyar válogatottban 84 gólt szerzett, ezzel egészen 2019-ig minden idők legeredményesebb európai válogatott játékosa volt, de Cristiano Ronaldo megelőzte.

Lássuk tehát, hogy a három ikonikus gólvágó mellé még kik kerültek be a Real Madrid és Barcelona közös csapatába. Ti hiányoltok valakit?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás