promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szingli Szoboszlainak a szakítás után egy másik nagy csapással is szembe kell néznie
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik jelenleg csúcson van a Liverpoolban, de most megszakadhat egy széria.

Már a Liverpool FC drukkerek is látják, hogy lehető legjobb fogást csinálta a csapatuk, amikor nyáron 70 millió euróért megszerezte Szoboszlai Dominikot. Magyarországon így ő lett a legdrágább hazai játékos a történelemben, de ha a jövőben csúcsformában eligazol a Liverpooltól, lehet újra megdönti a saját rekordját ebben.

Elképesztő, de anno még Salzburg színeiben kétszer is játszott a Liverpool ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében, és mindkét alkalommal gólt szerzett. Nem csoda, hogy már itt felfigyeltek rá, és Jürgen Klopp is tudta magában, hogy a jövőben meg kell szerezniük a középpályást, ha lehetőség nyílik rá.

Ugyebár Szoboszlai remekül irányít, megszerezte az első gólját is Angliában, és most a hónap legjobb játékosának választották. Nem csoda, hogy a külföldi sajtó kiemelten foglalkozik vele. Érdekesség, hogy nem csak ő, de a párja, Gécsek Fanni is élvezhette a reflektorfényt.

Azonban mint kiderült, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának a karrierje csúcson van, de a magánélete picit kisiklott. Már Szoboszlai menedzsere is megerősítette, hogy a sztárfocista és Gécsek Fanni közös megegyezéssel döntöttek úgy, hogy különválnak.

A pletyka akkor kezdett el felröppenni, amikor az Origo kiszúrta, hogy eltűntek a közös fotóik a közösségi médiában, és ki is követték egymást. Ebből már arra lehetett következtetni, hogy szétmentek, bár az okokról nem nagyon lehet tudni semmit.

Az ugye bőven benne lehet a pakliban, hogy Szoboszlai Dominik jelenleg 100 százalékosan a karrierjére akar koncentrálni. Sokan pletykálják azt is, hogy lehet csak szünetről van szó náluk.

Közben a Liverpoolnak persze menetelnie kell tovább. A Bajnokok Ligája startja után jönnek az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga legújabb szezonjának futballmérkőzései, amiket az RTL három fog közvetíteni. Az első forduló szeptember 21-én indul, és a Lask – Liverpool mérkőzést 18:45-től az RTL Három, valamint az RTL+ előfizetői is nyomon követhetik.

Most azonban Szoboszlainak lehet lesz ideje egy kicsit kitisztítani a fejét, mivel Jürgen Klopp nem biztos, hogy berakja a kezdőbe. Természetesen nem a szakítás miatt, hanem nem ártana egy kicsit a magyar sztárnak is pihennie.

Ezzel persze megszakadhat egy nagy széria, mivel most az összes tétmérkőzést az első perctől az utolsóig végigjátszotta.

Frissítés: Szoboszlai valóban nem kapott helyet a kezdőben, de ettől még lehet pályára fog lépni a meccsen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás