promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominikről rendkívüli hír érkezett, hát megtörtént
Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő, hogy mi történt Liverpool-ban és a világon.

Elképesztően fontos hírként érkezett a nagy bejelentés, hogy Szoboszlai Dominik, a német elsőosztályban játszó Lipcse játékosa a világ egyik leghíresebb klubjához, a Liverpool FC-hez igazol, ahhoz a csapathoz, amely Anglia egyik legeredményesebb klubja, sokszor ült Európa csúcsán is, hiszen számtalan Bajnokok Ligája-győzelemmel dicsekedhet a csapat.

Szoboszlai, aki a magyar válogatott csapatkapitánya is, rövid idő alatt a Liverpool egyik legjobb játékosa lett, a külföldi sajtó ódákat zeng róla, miközben egyelőre a legtöbb mérkőzésen ott volt csapata legjobbjai között. Szoboszlai pár mérkőzés alatt a Liverpool-rajongók egyik kedvencévé lépett elő, és nem is csoda, hogy a Liverpool FC rövid idő alatt elképesztően sok rajongót szerzett magának Magyarországon. A Liverpool közösségimédia-oldalain pedig nagyon sokszor üzennek a social media menedzserek is a magyar szurkolóknak, 

hiszen Szoboszlai körül most óriási a felhajtás. Jürgen Klopp is rengeteget dicséri a játékost.

És nemcsak Szoboszlai körül óriási a felhajtás, hanem a magyar válogatott körül is, a csapat ugyanis vezeti az eb-selejtezős csoportját, egyelőre veretlenül, és pár hét múlva Szerbia legjobbjaival csapnak össze a fiúk, amely egy nagyon fontos mérkőzés az Európa-bajnokság felé vezető sárgaköves úton. Az már tuti, hogy telt ház lesz, a jegyűzérek pedig óriási erővel pörögnek.

Most pedig olyan történt, amivel Szoboszlai újabb csúcsra ért Liverpool-ban, hiszen a legújabb riportok szerint a Szoboszlai nevével fémjelzett Liverpool FC-mezek pörögnek legjobban a piacon. A mezeladások élére került tehát Szoboszlai, megelőzve még Mohamed Salah-ot is. A magyar tehát elképesztő magasságokban szárnyal az Anfielden, valószínűleg Magyarországról is nagyon sok mezt rendelnek Szoboszlai nevével, de ez a statisztika azt is mutatja, hogy rövid idő alatt Szoboszlai a Liverpool-szurkolók egyik kedvence lett, egy igazi közönségkedvenc azok után, amit a pályán nyújt a csapat érdekében.

Már több dal is született Szoboszaliról liverpool-ban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás