promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gécsek Fanni videóban üzent nekünk: így érzi most magát Szoboszlai Dominik kedvese
Borítókép:  Youtube - VSport-ml1el
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gécsek Fanni üzent.

Az idei év rengeteg szerelmes pár számára jelentette az utolsó, közös együttöltött időszakot. Sorra mondták ki egymás után a válásokat és a szakításokat, Tóth Gabival és Krausz Gáborral kezdve a sort. Bár Szoboszlai Dominik és volt kedvese, Gécsek Fanni még nem voltak házasok, minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a sztárvilág álompárjának számítottak. Két tehetséges fiatal: karrierjük kapujában - ami jó, az vezethetett végül a szakításhoz.

Szoboszlai Dominikot teljesen lefoglalja a futball és a rengeteg új élmény amelyet a Liverpool-ban és a magyar válogatott csapatkapitányként szerez, míg Fanni friss diplomásként szinténa saját karrierjére koncentrálna. Mivel a fiatalok nem nyilatkoztak, így ezek csak feltételezések, viszont a mindennapi életből vett példák alapján nem lenne rendkívüli, ha valóban ez állt volna közéjük.

Fanni korlátozta az Instagram fiókjához való hozzáférést, jó ideje semmit nem tudni a szépséges lányról, most azonban egy egészen meglepő videót tett közzé egy másik platformon. Tiktok videóban adott magáról életjelet és a szakítás ellenére csodásabb a kisugárzása, mint eddig bármikor.

Ezt a kommentelők is észrevették, férfiak és nők vegyesen hagynak álleesős kommenteket a videója alatt, nem győzik őt dicsérni és támogatni.

A videónak a #tubegirleffect címet adta, ami fordításban nagyonjából annyit tesz, hogy csajerő, ami nyilván arra utal, hogy az átélt nehézségek ellenére is talpra tud állni, mert egy erős nőről van szó.

Aláfestő zenének a Greedy című számot választotta Tate Mcrae-től, ami pedig mohót jelent magyarra fordítva. Fanni még nagyon fiatal és biztosan megy majd tovább az élete, de egy szakítás nagyon fájdalmas dolog, főleg akkor, ha a kedvesed arcképe mosolyog rád vissza minden létező magyar és külföldi sajtóorgánumból.

Nagyon sok erős és kitartást kívánunk az akár modellnek is beillő hölgynek és és reméljük, hogy amikor felépült és kész arra, hogy továbblépjen, akkor meg tudja nyitni a szívét a szerelem előtt, újra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás