promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik exe mindenkit összezavart: menyasszonyi ruhában pózol Gécsek Fanni senki sem érti mi folyik itt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Instagram oldalán tette közzé a rejtélyes fotót, mindenki csak találgatni tud.

Időnk sincs felocsúdni a rengeteg szakításból, valami elképesztően negatív hullám söpörhet végig a sztárvilágon, soha ennyi különválást nem jelentettek be. Nyilvánvalóan a legnagyobb bombát Tóth Gabi dobta le, aki 6 év után bejelentette, hogy Krausz Gáborral külön utakon folytatják. Ezek után ha nem lett volna elég nagy a sokk, az is kiderült, hogy máris egy új férfi oldalán találta meg a boldogságot, Papp Máté Bence a Fricska táncegyüttes tagja rabolta el Gabi szívét.

Ennek a botránynak az árnyékában jelentette Sidney van den Bosch, hogy szintén sok együtt töltött év után elválik focista kedvesétől, mert az idő múlásával eltávolodtak egymástól.

Még ki se hűlt ez a hír, amikor újabb sztárpár különválása került a bulvároldalak hasábjaira: Szoboszlai Dominik és kedvese, Gécsek Fanni kapcsolata szintén nem állta ki az idő próbáját, bejelentették, hogy vége.

A két fiatal igazi álompár volt, Fanni minden túlzás nélkül királynőként tndökölt a sztárfocista mellett. Közösségi oldalukon rengeteg közös képet osztottak meg, amiket mostmár letöröltek, ez volt az első intő jel a hivatalos bejelentésük előtt.

Azonban Fanni Instagram oldalán van egy igazán csodálatos fotó, aminél sok követőjének megdobbant a szíve, hátha valósággá válik a tündérmese: Fanni menyasszonyi ruhában pózol, a képnek pedig sokat sejtető címet adott: She ain’t me tho #justkidding. Ami nagyjából annyit tesz, hogy ez nem én vagyok #csakvicc.

Lehetséges, hogy Fanni arra értette az elnevezést, hogy földöntúli szépségnek tűnik a fotón, de célozhatott arra is, hogy egyelőre elmaradt a lánykérés és ez a vicc tárgya.

Sajnos úgy néz ki, hogy egyhamar ez a vicc nem válik valósággá, bár nem ez lenne a világon az első eset, hogy két szerelmes visszatalál egymáshoz. Így, bár egyelőre ismeretlen a szakításuk pontos oka, lehetséges, hogy egy kis különtöltött idő után rájönnek, hogy mégis egymás mellett van a helyük.

Akárhogy is, mi mindenképpen szurkolunk nekik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás