promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége, Szoboszlai Dominikról kimondta egy nagyon neves brit lap, amit mindenki hallani szeretett volna
Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően fontos cikk született Szoboszlai Dominikról Angliában.

Szoboszlai Dominik karrierje nagyon felívelt az elmúlt hónapokban, liverpool-i szerződtetésével azon nyomban a világsajtó közepén találta magát, hiszen a világ egyik legkedveltebb klubjában szerepel, amelynek bizony több tízmilliós rajongótábota van szerte a világon. Ráadásul Szoboszlaiék nagyon jól menetelnek a bajnokságban, annak ellenére is, hogy szombaton Londonban a Tottenham ellen elszenvedték első vereségüket a bajnokságban.

Annyit azért érdemes megjegyezni, hogy a hosszabbításban született a mindent eldöntő gól, és Szoboszlaiék dupla emberhátrányban játszottak a 69. perctől kezdve.

Ám pár nappal korábban a Telegraph-ban egy a magyar szíveknek nagyon kedves cikk jelent meg, amelyben az újságíró arról ír, hogy Jürgen Klopp legénysége mestere a nagy visszatéréseknek a pályán, hiszen a Liverpool általában úgy nyer, hogy hátrányból áll fel, és óriási erőket mozgósítva múlja felül az ellenfél csapatát. Mindennek pedig az egyik titka a brutális támadóerő. A Leicester ellen is 0:1-ről jöttek vissza a Vörösök, és mint erről korábban már volt szó, Szoboszlai bámulatos gólt lőtt, amelyet sokan már úgy harangoztak be a közösségi médiumok egyes tereiben, hogy

itt a vége, megszületetett a szezon legszebb gólja már rögtön a szezon elején!

Ám ennél is izgalmasabb, hogy Szoboszlairól a mérvadó lap azt írja, hogy nemcsak a mezszámuk közös a legendás Steven Gerrarddal, a hasonlóság ezen jóval túlmutat. Majd ki is térnek részletesen arra, hogy a magyar játékos éppen akkor brillírozik mindig, amikor a csapatnak a leginkább szükséges van rá, és ebben az újságíró szerint van valami izgalom. Szoboszlairól egyenesen úgy írnak, mintha átvette volna az irányítást a pályán, hogy minden a Liverpool győzelmének irányába mutasson.

Egyelőre tehát ez volt az év bombagólja Liverpoolban, amelyről ódákat zengenek a szigetországban, miközben sokan már azt mondják Szoboszlait látván, hogy ő "Steven Gerrard újjászületése a pályán", ez pedig a legjobb, amit Liverpool-ban mondhatnak. És már vannak elképesztő videók is a YouTube-on, amelyben összevetik őt a legendával:

(via Mandiner)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás