promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elsöprő dolgot állít Szoboszlai Dominikról egy külföldi újság, váratlanul bekövetkezett az, amire titkon sokan számítottak
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi dolog történt a magyar játékossal, Szoboszlai Dominikkal.

Az elmúlt évekbensok magyar éghetett focilázban, hiszen a Ferencváros nagyon jól vitézkedett az európai kupaporondokon, ma például a Konferencia Ligában lépnek pályára Firenzében a lilák, vagyis a Fiorentina ellen, és egy hatalmas és kiélezett összecsapásra van kilátás. És miközben magyar klubcsapat vitézkedik Európában, elképesztő magyar játékosok születtek, és topbajnokságokban játszanak, a legnagyobb tehetésg pedig a Liverpool FC-be igazoló Szoboszlai Dominik, akinek karrierjét ma Magyarországról több millióan követik tátott szájjal.

És egy külföldi lap, a Goal.com most elképesztő összesítést végzett, és hihetetlen eredmény született Szoboszlaival kapcsolatban, biztos, hogy titkon sokan reménykedtek ebbe, de úgy gondolták, hogy előbb vagy utóbb eljön majd ennek az ideje, de nem ilyen rakétagyorsasággal, minthogy most történt.

Jürgen Klopp valószínűleg elégedett csapata teljesítményéval, hiszen a Vörösök majdhogynem veretlenül szerepelnek ebben a bajnokságban, egyetlen vereségük van csak, és az is botrányos körülmények között született a Tottenham ellen, ketteős emberhátrányban volt a Pool, ráadásul egy komoly féreértés miatt egy érvényes góltól fosztották meg őket, és ez a találat a vezetést jelentette volna a Vörösöknek, szóval akár egész máshogy is alakulhatott volna a mérkőzés.

A Liverpool tehát könnyen tanyázhatna a tabella elején is, ennek ellenére jó hír, hogy a csapat teljesítménye egyre jobb. a Goal pedig most értékelte az eddigiek alapján a játékosokat. Szoboszlai végzett az első helyen, akiről úgy írnak, mint a szezon egyik nagy felfedezettje, és a nyár legjobb igazolása. A magyar rengeteg statisztikai mutatóban első a Liverpool-ban, és miközben mindenki azt várta, hogy szépen lassan épül be a csapatba, egy csapásra a szurkolók kedvence lett, aki teljesítményével nyűgözi le Jürgen Kloppot is. 

Közben elképesztő videót adtak ki a Liverpool-ultrái, amely Szoboszlairól szól:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás