promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik megdöbbentő kijelentést tett, a felvételeken is jól kivehető ami a pályán történt
Borítókép:  Profilmedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon izgalmasan alakult a bolgár-magyar rangadó, rendkívül szoros küzdelemben harcoltuk ki a csoportelsőséget és a továbbjutást.

Elképszető izgalmakat hozott a bolgárok elleni EB-selejtező, ahol végül óriási harcok és szenvedések árán, de kivívtuk a csoportelsőséget, és több évtized után pótselejtező nélkül jutottunk ki nagy világversenyre. Ez lesz zsinórban a harmadik alkalom, hogy a magyar válogatott az Európa-bajnokságon szerepel, a megfiatalított csapathoz joggal fűznek óriási reményeket a szurkolók.

A mérkőzés, ahogy arról mi is beszámoltunk, fordulatokban gazdag volt, acélidegekre volt szükség, mivel a bíztató kezdés ellenére hátrányba kerültünk a bolgárokkal szemben, és az utolsó utáni percekig pattanásig feszült volt a hangulat, hogy vajon sikerül-e egyenlíteni. A hosszabbításban több jó helyzetünk is volt, végül tényleg már csak az utolsó utáni percen múlt az egyenlítés, és Szoboszlai Dominik szabadrúgásából végül emlékezetes gól született - igaz nem úgy, ahogy vártuk. Íme a meccs góljairól szóló összefoglaló:

A mérkőzés után természetesen a játékosok is nyilatkoztak, hogy hogyan élték meg a mérkőzést, mi történt a pályán. Szalai Attila azt mondta, hogy hála a csapategységnek és a befektetett kemény munkának, sikerült túllendülni azon, hogy a csapat egyébként magához képest nem játszott annyira jól, ami az előzetes baljós jelek fényében nem volt annyira meglepő, a magyar válogatott sok sérüléssel küzdött, és a felálló játékosok közül sokan a kispadról izgulták végig a klubcsapataik meccseit.

"Én nem is nagyon realizáltam, hogy mi történt, ugye beugrottam a védő és a kapus közé. [...] Én nem is nagyon tudtam, hogy kiről pattant be a labda, de hála Istennek, valahogy tényleg a hálóba került. [...] Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült kijutnunk!"

Szoboszlai Dominik is hasonlóan nyilatkozott az öngólról, és a felvételeken is jól megfigyelhető, ahogy a Liverpool középpályása bizonytalanul emeli kezeit a magasba, mert még nem hiszi el, ami történik.

"Én nem hittem el. Ahogy látszik is a videón, hogy mindenki fut mindenhova, én meg egy helyben álltam, én attól féltem hogy les lesz vagy bármi, vagy falt. [...] Tényleg, nem lehet leírni ezt az érzést."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás