promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marco Rossi rendkívüli fotót posztolt a bolgár-magyar meccs után, nagy bejelentés stílusos módon
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kapitány stílusosan üzent a magyaroknak.

A legtöbb magyar sajtótermék rögtön azzal foglalkozott a magyar-bolgár mérkőzés után, hogy bizony a magyar válogatott végül ha nehezen is, de pontot tett annak az ügynek a végére, hogy ott leszünk-e a jövő évi Európa-bajnokságon, már csak az a kérdés, hogy csoportelsőként leszünk-e majd ott. A közvetlen kijutás tehát megtörtént Szoboszlai Dominikék számára, a magyar válogatott drámai küzdelemben ikszelt a bolgárokkal, ráadásul a rendes játékidő és a ráadás lejárta után, a 97. percben.

Egy öngól volt az utolsó gól a mérkőzésen, amelyen elképesztő dolgok történtek, kiállítások, majd visszavont piros lap, tizenegyes, és persze már a meccset megelőzően is folyamatosan turbulens időket éltünk,

hiszen Bulgáriában a válogatott rossz szereplése miatt forrnak az indulatok, és a meccs közben amúgy a rendőrökkel is összecsaptak a szurkolók. Korábban pedig még olyan eshetőség is szembejött, hogy nem is tartják meg ezt a mérkőzést, aztán több lehetséges másik helyszín is szóba jött, végül aztán egy kört lezárva újra Szófia lett a meccs színhelye.

A végén azonban mindegyik csapat elégedett lehet, hiszen a bolgárok nem kaptak ki otthon, közel voltak a győzelemhez, és pontot szereztek, Magyarország pedig elképesztő tartást mutatva hozta döntetlenre a meccset, csakúgy, mint a litvánok ellen még októberben. A döntetlenek pedig sokat értek most, a pályán ment az ünneplés, Marco Rossi oldalán pedig azonnal megjelent egy elképesztő fotó a kijutás tényével, szenzációs pózban ábrázolva a szövetségi kapitányt, akinek a "varázslatával" már másodszorra jutottunk ki az Európa-bajnokságra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás