promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes dráma a bolgár-magyar meccsen a pályán, nem mindennapi mérkőzést játszott a két csapat, az utolsó utáni percben egyenlítettünk, és kijutottunk az Eb-re
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi mérkőzést játszott a magyar és a bolgár csapat.

November 16-a volt azaz időpont, amit már bő egy hónapja nagyon sokan várnak Magyarországon, hiszen Magyarország Bulgáriában ezen a napon pályára lép a bolgárok ellen, és ha nyer, akkor csoportelsőként kijut az Eb-re, miközben azt is lehetett tudni, hogy már egy győzelem is elég ahhoz, hogy kijuthassunk az eseményre, de ekkor még nem volt az biztosítva, hogy csoportelsőként. A mérkőzést hatalmas várakozás övezte már napokkal előtte, és közben arról is sok vita volt, hogy hol rendezzék Bulgáriában a mérkőzést, ahol először elvitték azt a fővárosból, Szófiából, majd két helyszín nevét is bedobták, végül mégis a fővárosban rendezték, de közönség nélkül.

Szoboszlai Dominikéknak tehát győzniük kellett a csoportelsőséghez, de korábban a fiúk nagyon szabadkoztak, hogy győzni mennek Bulgáriába. A meccs nagyon jól is kezdődött a magyarok számára, hiszen Ádám Martin góljával már a 10. percben vezetés szereztünk, ám nem sokkal rá a bolgárok egyenlítettek a kissé paprikás mérkőzésen, ahol tényleg érezni lehetett, hogy a mérkőzésnek komoly tétje van.

Delev a 24. percben egyenlített, majd nem mindennapi történések szemtanúi lehettek a nézők az első félidő lezárása előtt.

Felgyorsultak az események, a 37. percben Antovot állították ki, és tíz emberrel maradtak a bolgárok, majd öt perccel rá Botka húzott befelé, és a 16-os előtt buktatták, és már villant is a második piroslap. Úgy tűnt, hogy kilenc emberrel folytatják a bolgárok a 11 játékost számláló magyarok ellen. Hosszú percekig így is tűnt, majd VAR-ozás után végül visszavonta a piros lapot a játékvezető, és végül Botka kapott sárgát, és szabadrúgás is elmaradt.

Majd a második félidőben Kerkez Milost állították ki a magyar válogatottból az 57. percben, így tíz ember maradt tíz ember ellen. Majd jött a hidegzuhany, hiszen a bolgárok tizenegyest rúgtak, és be is találtak, így megfordították a mérkőzést.

És amikor már minden úgy tűnt, hogy vége, a 97. percben egyenlített Magyarország. Elképesztő dráma a végén, a hatperces hosszabbítás utolsó utáni percében egy öngóllal egyenlített Magyarország, így kijutottunk az Eb-re.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás