promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titokban levideózták Szoboszlai Dominikot, a felvétel elképesztő sebességgel terjed, pedig csak egy bemelegítésről van szó
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO/x ManuelxBlondeau/AOP.Pressx
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominikról elképesztő videó került fel az internetre ismét.

Szoboszlai Dominkról egyre több interjú jelenik meg az online trében, hiszen a fiatal magyar játékos véleményére, előéletére nagyon kíváncsiak külföldön is, így pedig egyre több lap kéri fel interjúra, persze Magyarországon is nagyon kíváncsiak a fiatal liverpooli tehetség életére, ám az előző héten érkezett egy minden igényt kielégítő videós interjú, amelyben rengeteg érdekességet megtudhatunk Szoboszlairól, sőt, még az otthonát is láthatjuk a videóban, hiszen ott készült az interjú.

Nemrégiben pedig a BBC készített vele egy hosszabb beszélgetést, amelyből szemezgetett az NSO is, így megtudhatjuk, hogy Szoboszlai Dominik mindent szeretne elérni a Liverpool FC-vel, így többek között nem a második hely a célja a csapattal, ebből pedig kiolvashatjuk, hogy Szoboszlai már idén bajnokságot szeretne nyerni az angol csapattal, és bizony erre minden esélyük meg is van, hiszen a Liverpool szorosan tapad az élbolyhoz a bajnokságban Csupán pár ponttal vannak lemaradva az éllovastól.

Szoboszlai az interjúban beszélt Erling Haalandról is, akivel sokáig együtt fociztak, és most is alig pár ház választja el őket. Itt nézhettek bele a videóba:

De az elmúlt hetekben több szurkolói, amolyan titkos videó is felkerült az internetre, amelyek a pálya széléről készültek, és megmutatják nekünk nagyon jól, hogy Szoboszlai elképesztően technikás játékos, pár magabiztos mozdulatát látva a szurkolók szája is tátva marad. Utóbbit a Mandiner tette közzé. A szurkolók ámuldoztak a videó alatt, többen pedig a csapat legjobbjának nevezték a magyar játékost. A felvételeken amúgy Trent Alexander-Arnolddal passzolgatnak, de nem akárhogyan, nem véletlen, hogy a videó elképesztően terjed az interneten, a rajongók imádják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás