promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott Szoboszlai Dominik, évekig titkolta modell ikertestvérét?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai és a modell között óriási a hasonlóság.

Szoboszlai Dominik most már nem csak a magyar válogatott csapatkapitánya, de a Liverpool középpályás sztárjátékosa is. A kiváló futballista korábban büszkén mesélt arról, hogy édesapja annak idején milyen kemény edzésekben részesítette őt, de ha nem lett volna vele olyan keménykezű és szigorú, most nem ott tartana a sportkarrierjében, ahol jelenleg van.

Szoboszlai Dominik jelenleg egyedülálló, hiszen szakított gyönyörűszép kedvesével, Gécsek Fannival, így most csak egyetlen fiatal kishölgy van az életében, akiért a világon mindent megtenne, és akit teljes szívből szeret.

Ő Dominik 6 éves kishúga, akivel annak idején még közös képet is posztolt.

Korábban többször is előkerült a kérdés, hogy a Liverpool játékosának vajon van-e még egy eltitkolt ikertestvére, ugyanis sokaknak feltűnt egy modellként tevékenykedő fiatalember, aki a megszólalásig hasonlít Dominikra; konkrétan olyan, mintha ők ketten egypetéjű ikrek lennének.

Brandan Stevens hazájának egyik népszerű férfi modellje, akinek 26 ezres követőtábora van az Instagramon, és 87 ezer követője a TikTok-on. Persze semmi köze Szoboszlai Dominikhoz, de tényleg olyan, mintha a magyar sztárfocista lenne egy másik életben. Az alábbi képek között beraktunk egy olyat is, amin Brandan csinos barátnőjével együtt látható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás