promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Háborog Szoboszlai Dominik edzője, a Liverpool vezére kemény szavakkal kritizálta a döntéshozókat
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jürgen Klopp kiverte a balhét.

Szoboszlai Dominikék legutóbb 3:0-ra verték meg a Brentford-ot, mégsem repesett a boldogságtól a Liverpool edzője. A csapatra most egy igen komoly és döntő mérkőzés vár, amivel Szoboszlaiék akár a Premier League tabella első helyére is kerülhetnek. Nem kisebb feladat vár rájuk, minthogy jövő héten, szombaton legyőzzék az éllovas Machester City-t.

Mikor Jürgen Klopp tudomást szerzett a szuperrangadó időzítése miatt, teljesen kiakadt. Ugyanis eredetileg úgy volt, hogy a meccset vasárnap vagy hétfő este tartják, aztán a döntéshozók mégis valamiért szombat 13:30-ra ütemezték át. Ez verte ki a biztosítékot a Liverpool vezérénél, aki éles szavakkal kritizálta a döntéshozókat.

„Semmi érzékük a futballhoz. Egyetlen edzésünk lesz. Hogy lehet egy ilyen mérkőzést szombat délben rendezni? Sokan egy repülővel jönnek, például az összes dél-amerikai légiós. Egy repülő, egy edzés, aztán a meccs. Ez tényleg őrület”

- nyilatkozott a 3:0-ás, győzelemre vitt mérkőzés után bosszúsan Jürgen Klopp.


Mind a Liverpool, mind a Machester City válogatott futballistái nem sokkal a döntő mérkőzés előtt fognak csak visszatérni, tehát tényleg nem sok idejük lesz arra, hogy rákészüljenek a szuperrangadóra. Szoboszlai Dominik például hétfőn csatlakozott a Telkiben gyülekező magyar válogatotthoz, akik egy igen fontos meccset fognak vívni az EB-selejtezőben.

Az kérdéses továbbra is, hogy a bolgár-magyar meccset megrendezik-e csütörtökön, de hogy vasárnap lesz egy mérkőzésünk Montenegró ellen a Puskás Arénában, az egész biztos. Szóval itthon is van miért izgulnunk Szoboszlaiék miatt.

(forrás: Metropol)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás